Skocz do zawartości

Male postepy w mojej jawasaki

cypherius
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

E tam koniec klotni. Kazdy ma wlasne zdanie i niech tak zostanie. A tak swoja droga nie podobaja mi sie np. scigacze i popisy na nich, tak jak tuning sprzetow. Ale staram sie szanowac innych ktorym sie to podoba . Zawsze patrze z tego punktu ze ktos kto jezdzi na scigaczach moze powiedziec ze enduraki sa do du*y, albo ze ktos kto nie tuninguje sprzeta to idiota. Rozni ludzie to rozne zainteresowania i trzeba to uszanowac.

Pozdrawiam

Jak na 15 lat masz mądre poglądy 8) tez uwazam ze czyjes moto to czyjas sprawa, ale sciska mnie kiedy ktos z ogara czy jawki robi crossa czy scigacza... to jest pastwienie sie nad starym sprzetem. przez ulepszenia rozumiem np polerke, naprawe, jakies ładne nowe elementy, ale nie wsiową owiewke od simsona firym Tiger i jeszcze gorszy tłumik niby do Simsona w jawce... to wyglada żałośnie

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

no ja nie robie scigacza ani niecznego innego z jawki, robie sobie jawke taka jaka mi sie podoba, nie uzywam zadnych tlumikow simsonowych ani owiewek tiger, bo to nie pasuje. Zarowno tlumik jaki i oslone przedniej lampy i zegarow wykonam sam.

no ja nie robie scigacza ani niecznego innego z jawki, robie sobie jawke taka jaka mi sie podoba, nie uzywam zadnych tlumikow simsonowych ani owiewek tiger, bo to nie pasuje. Zarowno tlumik jaki i oslone przedniej lampy i zegarow wykonam sam.

Piszac ten moj text nawet nie myslalem o Twojej Jawce 8)

Każsy robi to co mu sie podoba i na co ma ochote, w końcu żyjemy w wolnym kraju. A jescze nidgy nie było tak że cos podaobało sie wszystkim, bo są gusta i guściki.

Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi to co sie ma :)

tutaj kolege popieram calkowicie

ja akurat mam ogarka w zewnetrznym stanie super

jak zrobie silnik i mi sie garaz oprozni

to przerobki z orginalu

to bedzie

dodanie filtra benzyny

no i polerka silnika

nic wiecej

bo on za pieknie wyglada zeby cos zmieniac

jakbym mial jakiegos rometa w oplakanym stanie zewnetrznym

to bym sie zastanawial nad przerubkami

to jest czlowieka moto i jego wybor co robi

skolei ktos inny ma prawo wyrazic o tym zdanie

trza znalezc miedzy tym kompromis

Gość Anonymous

Dajcie spokój z tym najezrdzaniem na siebie!!

ktoś lubie przeróbki, ktoś woli mieć orginalny stan

JEGO wybór

Najgorsze jest takie pseudo tjunerstfo, oblepi motór tysioncem naklejkoof i muśli że kozak

POMYSŁ CYPHERA JEST JAK NAJBARDZIE DOBRY!! mimo że wole stan orginalny, to mi sie podoba ten projekt

czekam na efekty końcowe

A zresztą ty Greedo niewiesz jak moja jawka wygląda teraz, to sie nawet nieodzywaj. Staram się usparawnić swoje moto, żeby ładnie płynnie jeździło i było w miare możliwości mocne. Chce też zmienić delikatnie wygląd, niezmieniają derastycznie jej lini. :x

P.S. Ile może kosztować przód simsona ? Chodzi mi o kokpletne widełki, najlepiej z kierą i ze wszystkim ?

A zresztą ty Greedo niewiesz jak moja jawka wygląda teraz, to sie nawet nieodzywaj. Staram się usparawnić swoje moto, żeby ładnie płynnie jeździło i było w miare możliwości mocne. Chce też zmienić delikatnie wygląd, niezmieniają derastycznie jej lini. :x  

P.S. Ile może kosztować przód simsona ? Chodzi mi o kokpletne widełki, najlepiej z kierą i ze wszystkim ?

Jak nowe to pewnie połowe wartości tej Jawy. Na allegro mozesz znaleźć za grosze, ja mam teleskopy do Simsona w stanie słabym, moge ci podesłac za friko. tylko od góry sa ukrecone gwinty srób. A i jeszcze starą górną półke mam

pozatym nie wiem czy planowanie głowicy i ogien z tłumika czyli pomysly zeusa to ulepszanie- jesli tak sadzisz to gratuluje

Człowieku :!: Bedziesz mu to wypominał do konca zycia :?: Jak masz ochote i czas (zapewne nie masz :buttrock: ) to poczytaj sobie moje pierwsze posty. Usmiejesz sie lepiej niz z postów Z3USA.

przez ulepszenia rozumiem np polerke, naprawe, jakies ładne nowe elementy, ale nie wsiową owiewke od simsona firym Tiger i jeszcze gorszy tłumik niby do Simsona w jawce... to wyglada żałośnie

A co ci przeszkadza owiewka i tłumik :?:

NIE LUBIE CIE   :!:
.... choc mam nadzieję ze kiedys spotkam Cie w realu i zmienie swoje poglady na twój temat :)

No dobra koncze bo i tak przegladanie forum zajmuje mi wystarczająco duzo czasu, a takie głupie kłotnie do niczego nie prowadzą

NIE LUBIE CIE   :!:
.... choc mam nadzieję ze kiedys spotkam Cie w realu i zmienie swoje poglady na twój temat :buttrock:

No dobra koncze bo i tak przegladanie forum zajmuje mi wystarczająco duzo czasu, a takie głupie kłotnie do niczego nie prowadzą

no, tez mam nadzieje na spotkanie, bo na prawde nie jestesm takim "złym" gosciem na jakiego na forum wygladam :)

Takie widełki to możesz sobie wsadzić w d**e.

Oj to nie bylo mile - on Ci poprostu zaproponowal pomoc :buttrock:

"(...)i nic do dodania i nic do ujecia(...)" jak mowia slowa piosenki, ktore pasuja jak ulal do twojego komantarza, z ktorym sie zgadzam :)

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1

Takie widełki to możesz sobie wsadzić w d**e. Będe musiał gdziesz jakiś poszukać.

ZEUS ty mały niewychowany gnojku, masz szczescie ze mieszkasz daleko bo inaczej skopałbym ci ten twój niewyparzony ryj... Napisałem ze moge ci je wysłac za darmo śmieciu je*any, ale jak nie to ch*j ci w dupe, nie bede tracił czasu na pisanie do takiego małego smiecia bo mi szkoda czasu. Ciebie z tego forum juz dawno powinni wy**bac, bo wkurwiasz ludzi, piszesz głupoty i nic nie wnosisz, poza odrobina humoru przy czytaniu twoich żałosnych postów. Wal sie na ryj