soulreaver Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) Dostajesz go do własnego montażu razem z kaskiem. Nie paruje nawet przy tej jesiennej aurze?? Nie paruje nigdy (przynajmniej mi się nigdy to nie zdarzyło), jest po prostu przewiewny, ale przez to głośny. Trzeba też pamiętać że to nie ta klasa co XR-1000, ale za te śmieszne pieniądze za Fiber-pro myślę że warto:) Edytowane 16 Listopada 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ta. I wiesz co? Miałeś ku*wa racje! tak zachwalacie, tak zachwalacie, że i ja stałem się zainteresowany ARAI'em (oczywiście jak kasa będzie bo nie sądzę żeby xr1000 się szybko zużył {bez gleb}) pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieneklublin Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witaj polecam ci SHOEI ceny od 1400 zł bardzo wygodne ja mam KBC nie mam kasy na SHOEIA. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Kazdy XR1000 ma pinlocka? U mnie był tylko antifog, garnek kupowany rok temu w UK. Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witaj polecam ci SHOEI ceny od 1400 zł bardzo wygodne ja mam KBC nie mam kasy na SHOEIA. POZDRAWIAM polecasz bo jezdziles w takim? Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczko82 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 U mnie był tylko antifog, garnek kupowany rok temu w UK. Aniu...pinlock to system mocowania antifoga. Tak więc szybkę miałaś z pinlockiem na którą musiałaś założyć antifog. :) ps. pamiętasz o mnie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 No no, pomerdało mi się chyba z taką 'osłoną' na nos która też zapobiega parowaniu :wink: Spokojna Twoja rozczochrana, wszystko pod kontrolą ! :buttrock: Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Siema, mam pytanko czy suomy vandala bez zadnego malowania (siwy caly) oplaca sie kupic za 580zl~ ? Czy lepsza opcja byloby hjc fg-15 ? ;) Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damjan Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zajebista cena za ten kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Siema, mam pytanko czy suomy vandala bez zadnego malowania (siwy caly) oplaca sie kupic za 580zl~ ? Czy lepsza opcja byloby hjc fg-15 ? ;) Pzdr nowy?? gdzie masz, skąd masz?? załatw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Sa 2 opcje w kraju (tylko ze bez pudelka i gwarancji 650zl) i z ebaya uk wraz z przesylka wg obecnego kursu okolo 620 zl => http://cgi.ebay.co.uk/SUOMY-SUPERBIKE-VAND...=item53de402b98 ten gosc sprzedaje, wysylka do pl 30 funtow. Wyszlo troche drozej niz sie spodziewalem, ale cena i tak chyba ok. Pzdr :crossy: edit: a no i ta cena 620 zl to razem z kosztami przesylki, a nie, ze 620zl + 30 funtow ;p Edytowane 25 Listopada 2009 przez Techniacz Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) odświeżam:)) pomocy :) . w związku z tym , że do tej pory miałem inne kryteria doboru kasku, proszę o rady wszelakie dotyczące doboru kasku na nakeda , z podaniem konkretnego producenta i typ kasku , wiem ze oceny sa subiektywne ale proszę o oceny z autopsji , nie ze kolega powiedział koledze , ale miałem na łbie jeździłem co najmniej sezon wiec mówię .... Podstawowym kryterium ma być aerodynamika ( nie halas , nie komfort , nie cena , nie masa ) i nie chodzi mi o lekkie kaski sportowe gdzie leżysz na baku , dupę masz nad głową a baniak za owiewką integralny kask na nakeda ,tak by wziać na siebie 160-180 km/h i jechać ze 2 godz bez bółu karku ...jest coś takiego? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez słoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 skoro Diavel to cena raczej nie gra roli ;) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 kupić NXR, obaczymy w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 odświeżam:)) pomocy :) . w związku z tym , że do tej pory miałem inne kryteria doboru kasku, proszę o rady wszelakie dotyczące doboru kasku na nakeda , z podaniem konkretnego producenta i typ kasku , wiem ze oceny sa subiektywne ale proszę o oceny z autopsji , nie ze kolega powiedział koledze , ale miałem na łbie jeździłem co najmniej sezon wiec mówię .... Podstawowym kryterium ma być aerodynamika ( nie halas , nie komfort , nie cena , nie masa ) i nie chodzi mi o lekkie kaski sportowe gdzie leżysz na baku , dupę masz nad głową a baniak za owiewką integralny kask na nakeda ,tak by wziać na siebie 160-180 km/h i jechać ze 2 godz bez bółu karku ...jest coś takiego? Sam jeżdżę w Shoei X-spirit . Malowanie dowolne ale kask zachowuje się wspaniałe przy wysokich prędkościach. Jest głośniejszy niż wyciszona konkurencja, ale aerodynamikę ma wspaniałą. Nawet przy prędkościach w okolicy 200 km/h można bezpiecznie kręcić głową, nie szarpie głową, nie ma problemu z jej obracaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi