Dodo_NS1 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam ;) Chodzi mi o olej do paliwa ;) ... Leje Castrola 2T ... Ale nie wiem czy wlac teraz Pol syntetyczny czy syntetyczny ?? Moto ma przebiegu okolo 16 tys :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Lej full syntetyka Power 1 castrol 2T (dawny r2 racingbike), albo midland tez dobry i tańszy, jajeżdziłem na castrolu i było ok Edytowane 24 Listopada 2008 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Lej full syntetyka Power 1 castrol 2T (dawny r2 racingbike), albo midland tez dobry i tańszy, jajeżdziłem na castrolu i było ok potwierdzam mam ten sam i jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Tak jak koledzy pisza... Castrol full syntetyk Power1 2T dawny racing bike... Jak dla mnie nalepszy olej w swojej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Castrol r2, midland, motul 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 midland "debest" :buttrock: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=Search&f=18 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dodo_NS1 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Dzieki Wszystkim ;) Tak tez zrobie ;) Temat do Zamkniecia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ja polecam motorexa;) po zamknieciu tematu ale zawsze jakas rada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 midland wystarczy ja go do kozy leje i wystarcza więc do niewysilonego silnika spokojnie Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi