roberto1002 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Leci ktoś z okolic Bemowa-Jelonek?-Woli?Oczywiscie ostrzegam ze bede startowal juz w stroju Mikolajowym :icon_razz: :icon_mrgreen: 9:45... Tesco przy Górczewskiej... co dwóch Świętych, to nie jeden :buttrock: A może więcej niż dwóch?... R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Właśnie odebrałam zestawy prezentowe właściwie dla wszystkich dzieciaków. Z tego co widziałam najskromniejsze zestawy sa dla chłopców z grupy wiekowej 3-6 lat i dla chłopców w wieku 12-15 lat. Macie więc szanse wykazanania się pomysłowościa i wymyślenia czegoś ciekawego dla tych dzieciaków (tylko nie prezerwatywy i piwo ;) ) Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Miśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 w tym przedziale ja mam sporo, poza tym są kredki i słodycze + misiaki, nie powinno być źle. Sporo mamy dziewczynek 7-9 - bodajże 13. Jak ktoś ma chwilę - to niech połączy zabawki z przedziałami wiekowymi i płcią dzieciaków, będzie od razu widać, gdzie kulejemy... Ja i pogoda jakby lepsza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 mój wór mikołajowy jest pełny słodkości i owoców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam mandarynki, cukierasy i dwa jeżdżąco-świecące samochody(niestety tak to jest jak sie jest biedną studentką.... ) :) Do zobaczenia rano! Tylko mi się nie spóźniać!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wlasnie pozbieralem wszystko razem i mysle, ze dzieciaki usmiechna sie do nieco spoznionego Mikolaja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubieimbir Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ..nom.. a ja to juz sie ciesze:) widzialam dzis starowke. ..taka rozswietlona.. a. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 9:45... Tesco przy Górczewskiej... co dwóch Świętych, to nie jeden :buttrock: A może więcej niż dwóch?... R. :crossy: Roberto o 9:50 jestem ustawiony pod CitiBankiem na Wolskiej 167 z forumowym mikolajem o ksywce"Tango" a bede wyjezdzal z parkingu ktory znajduje sie vis a vis Tesco na Górczewskiej:) Wiec moze dolaczysz?Mysle ze spokojnie o 9:30 mozna wyjechac z okolic Tesco? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Roberto o 9:50 jestem ustawiony pod CitiBankiem na Wolskiej 167 z forumowym mikolajem o ksywce"Tango" a bede wyjezdzal z parkingu ktory znajduje sie vis a vis Tesco na Górczewskiej:) Wiec moze dolaczysz?Mysle ze spokojnie o 9:30 mozna wyjechac z okolic Tesco? ja co prawda będę jechał ze śródmieścia ale chętnie rozgrzeje silnik przed mikołajowaniem więc mogę być o o 9:30 przy tesco :) Roberto bedziesz ? Edytowane 7 Grudnia 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raVVVen Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 9:50 pod Citibankiem na Wolskiej bedę też ja. Mam cukierki i owoce oraz gotówkę na zrzutę na prezenty, jeśli takowa będzie... Ho ho ho... ehm.. do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Będę razem z kolega, do zobaczyska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 a ja wpadne z kolegą współsponsorującym prezenty. Dobre chłopisko, choc spoza forum... Gdyby ktoś chciał... 9.40 na łukoilu przy solidarności (vis a vis statoil) przed wiaduktem. Czarno - granatowa TeDeMa i szary XX. Ja. PS Potwierdzam kogoś z radia. Kolega wypadł, ale ma go zastapić kto inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) trochę późno ale ja zawsze tak mam strój mikołajowy mam jeden do odstąpienia oraz przywiozę słodkości i puzzle 3dx2 na miejsce zbiórki :) Edytowane 7 Grudnia 2008 przez HooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja byście już zmarzli do końca to u mnie w salonie z racji Dni Otwartych czyli Listek pracuje jest sporo ciepłej kawy i herbaty więc jak będzie ktoś w pobliżu połczyńskiej 120C Zapraszam do Salonu Yamaha. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 I ja również się pojawiłem :) Myślę że wyszło naprawdę fajnie, choć pewnie organizatorzy nie byli zadowoleni z kilku osób które trochę się wściekały :icon_biggrin: Ludzie na ulicach i starówce byli naprawdę mile zaskoczeni a i dzieciaki dały niezły występ w domu dziecka :notworthy: Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi