Czarek-fighter Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 a to drugie to widze ze monty pyton jest twoim idolem:) Moim idolem jest maciek z klanu. Pokaz lepsze sprzęty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 KK-klanu? :biggrin: Żeby było jasne ja jestem tylko skromnym krytykiem, i co najwyżej moge pokazac gorsze:) :biggrin: pokazac cokolwiek mozecie WY budowniczowie nowego swiata :bigrazz: a ja to skromnie skrytykuje:) chyyyyba ze mi sie spodoba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Skoro lubisz tak skromnie krytykować budowniczych to proszę bardzo. http://pl.youtube.com/watch?v=2QrQkcuhAQA ZACZNIJ OD TEGO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A co tu krytykowowac? To powinien byc wzór dla młodych inzynierów, taka lekcja pogladowa jak robic zeby było dobrze, Bob zawsze zrobi porządnie w przeciwienstwie...... :biggrin: Chciałbym zeby przyszedł taki dzien i ktos pokaze własna maszyne a ja powiem "o kur...." z zachwytu, a nie tylko popegeerowskie wydumki, błagam pomózcie:) Boszszszszeeeeee.... http://moto.allegro.pl/item520693331_junak...tra_wyglad.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani472 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 rozumie każdy ma swój gust i to dobrze bo gdyby wszyscy lubili to samo to by było trochę nudno :biggrin: i każdy ma prawo krytykować ale z sensem a swoje zdanie trzeba jakoś uzasadnić a takie krytyki typu: nie podoba mi się bo nie, to raczej żadna krytyka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 pokazac cokolwiek mozecie WY budowniczowie nowego swiata :bigrazz: a ja to skromnie skrytykuje:) chyyyyba ze mi sie spodoba :biggrin: Daj mi ramę od Janka M07 albo Sokoła 600, mam plan jak takie ramy pociąć i pospawać żeby wyglądały zajebiaszczo. Wtedy Ci szczena opadnie. :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani472 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 a może tak od razu ramę od sokoła 1000 albo nie od 500 będzie jeszcze bardziej unikatowy :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ok, zróbmy to, ale poczwiczmy na jakies WL-ce:)Mozecie sie ze mnie nasmiewac a ja nie zgasne, jestem głosem rozsadku wołajacym na puszczy, wsród domorosłych spawaczy i ludzi niemajacych pojecia na co sie porwali, bez grosz wiedzy technicznej.Sooory ale niektóre(zaznaczam) projekty sa żenujace i nie maja prawa wyjechac z podwórka, i groza smiercia oblatywaczowi badz innym postronnym obserwatorom. Pokazcie mi cos cennego, fachowego, cos na czym zapalency beda mogli sie wzorowac, zaplanowanego od poczatku do konca z WSZYSTKIMI OBLICZENIAMI WYTRZYMAłOSCIOWYMI!!!! Czemu? a temu ze patrzac na rame emki czy kaski widzimy czołgowa rame, masywna wspaniała, i co? okazuje sie ze pekały w najmniej porzadanych sytuacjach. Musiały byc wzmacniane, BMW-r12 i inne wspaniale spisywał sie na niemieckich autostradach a w rosjii pekały na potege, niszczyły sie elementy osprzetu, silniki nie dawały rady, i o to mi chodzi, zeby nie powielac błedów innych bo to zawracanie ewolucji, jesli kopiujemy cos istniejacego o sprawdzonego, trudno, niech wykonanie bedzie porzadne, ale jak budujemy cos od zera, to trzeba to zrobic z głowa. zamiast chrzanic o spamach pokazcie mi dobry projekt, moze poprosze o kopie planów i sobie taki zrobie, na licencji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 a może tak od razu ramę od sokoła 1000 albo nie od 500 będzie jeszcze bardziej unikatowy :biggrin: :biggrin: :biggrin: Uzasadnij dlaczego rama od Sokoła 500 jest taka unikatowa a jeżeli nie wiesz to nie pisz bzdur. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani472 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Uzasadnij dlaczego rama od Sokoła 500 jest taka unikatowa a jeżeli nie wiesz to nie pisz bzdur. juz pisze, bo z tego co mi wiadomo to wyszlo ich chyba 3 czy 4 szyuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ale rama jest identyczna z 600. 500 Roznilo sie tylko gora silnika od 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 juz pisze, bo z tego co mi wiadomo to wyszlo ich chyba 3 czy 4 szyuki I dlatego nie podawaj więcej takich przykładów. Było kilka sztuk a z tego pozostał jeden w warszawskim muzeum a drugi (na chodzie) w rękach prywatnych. O trzecim egzemplarzu wiadomo , że nie powrócił z wystawy w Paryżu 1939 i po wojnie był w posiadaniu jakiejś wytwórni filmów. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani472 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 to nie miał być przykład na poważnie... odpowiedziałem tylko ironią na ironiczny przykład użytkownika QURIM. Jeżeli jednak kogoś tym uraziłem, to przepraszam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Podniosłes reke na swietosc i pewnie teraz ci uschnie przekleta przez wyznawców kultu sokoła:)Zreszta kazdy by przyłorzył pare kijów takiemu:)Jeszcze trroche a zapłona krzyze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani472 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Podniosłes reke na swietosc i pewnie teraz ci uschnie przekleta przez wyznawców kultu sokoła:)Zreszta kazdy by przyłorzył pare kijów takiemu:)Jeszcze trroche a zapłona krzyze:) przykład sokoła był QURIMa :icon_razz: Edytowane 19 Stycznia 2009 przez dani472 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi