Lichy111WSK Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witam mam suzuki GSX-750F i coś jest słychać tak jak by łańcuszek ale nie jestem pewny, bo równie dobrze mogą być to zawory i nie wiem co robić??? przejechane ma 32000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek89 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 pozostaje Ci sciagniecie pokrywy zaworow i sprawdzenie zaworow i luzu lancuszka. w tedy bedziesz pewny co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) zmien wiek, a to coś co słychać to tak nagle, czy po prostu jest? Bo GSXF do cichych silników nie należy. Edytowane 28 Października 2008 przez baba_zanetti Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Miałem rocznego GSXF-a 750(jeszcze na gwarancji) i powiem że odglosy wydobywające się z silnika dają iele do zyczenia. To specyfika tego silnika... Jeśli tak bylo do poczatku to może to naturalne dzwieki a Ty jestes przewrażliwiony... Chyba, ze pojawiło się to z nienacka... Ps. Tak czy siak najlepiej zajrzeć do zaworów i do łańcuszka i wtedy bedziesz pewny na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Czego w tych silnikach niesłychać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Czego w tych silnikach niesłychać!Ba pewno nie słychać pompy wody. :biggrin: Przedmówcy już pisali: zajrzeć pod pokrywę rozrządu i sprawdzić luzy zaworowe. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicia23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam mam suzuki GSX-750F i coś jest słychać tak jak by łańcuszek ale nie jestem pewny, bo równie dobrze mogą być to zawory i nie wiem co robić??? przejechane ma 32000 Podłącze sie do tematu. Jaki luz powinien mieć łańcuszek i jak go sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi