Emil2 Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Nie wiedzialem czy wrzuc info i czy tutaj, ale poniewaz kolega byl "bardzo spoko" to postanowilem wrzucic ta smutna wiadomosc: Maciej Kuligowski #69http://www.elblag24.pl/elblag,wypadek_elbl...7535,0,0,0.html;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dav!doV Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 i ponownie wina puszkarza, ale to nie ma znaczenia bo i tak kolega na motocyklu nie zyje :/[*]nic tylko usciasc i plakac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barthezzz1 Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Szkoda kolegi :icon_biggrin: a to co zrobił ten baran w samochodzie to jest niestety nagminne....jakiś miesiąc temu miałem identyczną sytuacje z tym, ze na szczęscie przy 30km/h i bez żadnych barierek....oczywiście kierowca samochodu spierdzielił Szkoda kolegi..;( :biggrin: PRZYKRA sytuacja [*] Kondolencje dla jego rodziny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
squod Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 rece mi opadly jak to przeczytalem... brak mi slow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Brak słów na takie informacje....odpoczywaj w pokoju... Quote "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Link to comment Share on other sites More sharing options...
qurim Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Cyt.: "...Najprawdopodobniej odpowie za nieumyślne spowodowanie wypadku. Jak udało nam się dowiedzieć - kierujący mazdą nie zostanie zatrzymany...." Oto sprawiedliwość. Nie zatrzymają gościa za spowodowanie śmierci. :) Brawo! Quote MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbig57 Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Witam.Przykro, że tak dużo tego rodzaju wiadomości. Po raz kolejny każdy z nas powinien sobie uzmysłowić, że od motocyklisty wymaga się dużo więcej, niż od jadącego za kółkiem. Konsekwencje nieuwagi, mylnego odczytania intencji kierującego pojazdem jadącym przed nami, czy prędkości niedostosowanej do warunków komunikacyjnych lub nie pozwalającej na opanowanie motocykla, są zawsze poważne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zenoo Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 a ja zacytuję jedną wypowiedź : "szanujmy się nawzajem, bo w efekcie wszyscy chcemy dojechać do swoich domów" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plakatufka Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Imbecyl zamknął życiorys... . Nie swój. [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traveller Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 22- letni kierowca samochodu osobowego marki mazda 323, jadąc w kierunku Gdańska, wykonał manewr skrętu w lewo w miejscu gdzie jest to zabronione (...) :icon_mrgreen: [*] :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornol Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 :icon_idea: ..... [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
castro Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 :icon_razz: brak słów [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy Lbn Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Kiedy w końcu kierowcy puszek zaczną zauważać motocykle ? :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerhard Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 [*][*][*] Quote Spotykam na trasie pędzących niebezpiecznie wariatów...... aż ciężko ich wyprzedzić!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walko69 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 KOndolencje dla rodziny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts