jannikiel Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Spokojnosci panowie- szanujmy opinie innych- ale miejmy oczywiscie takze wlasne zdanie- to dzial dotyczacy Ducati wiec dalsze dyskusje sa bezcelowe..., jak ktos chce sie wygadac n/t cebry to jest oddzielna dzialka...Trzymajta sie cieplo- u nas pogoda pod psem...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Spokojnosci panowie- szanujmy opinie innych- ale miejmy oczywiscie takze wlasne zdanie- to dzial dotyczacy Ducati wiec dalsze dyskusje sa bezcelowe..., jak ktos chce sie wygadac n/t cebry to jest oddzielna dzialka...Trzymajta sie cieplo- u nas pogoda pod psem...Pozdr. Janek. Tu tez mozna o Cebrach - jako o pogromcach Ducatow :biggrin: Niech ja tylko kupie Repsola - wszystkie te 1098, a nawet 999 beda dostawac baty :crossy: Nie nawet nie spróbuje dziekuje wiem że inna droga dla mnie.....jakiś ładny Vincent lekko dłubniety Norton....ale honda..... :banghead: nie mnie chodzić tą stroną ulicy.szanujmy sie panowie....... Wiesz, jeszcze raz wroce do chodzenia moja (pomaranczowa) strona ulicy i szanowania sie. W sumie nie chcialem pisac tego wczesniej, bo juz zycie ukaralo Cie wloskim Monterem o pojemnosci i mocy kosiarki, ale dziwie sie ze na temat prawdziwych scigaczy wypowiada sie ktos, dla kogo predkosc maksymalna jest tam gdzie ja wrzucam "dwojke". No dobra - moze trojke... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) świeżak. Hmm...odpowiedni nick dla kogoś o takim doświadczeniu i poglądach :notworthy: :icon_mrgreen: może podrutujesz do niedzieli maszynke i zrobimy weryfikacje w realu ? :icon_razz: Edytowane 18 Października 2008 przez troublemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 świeżak. Hmm...odpowiedni nick dla kogoś o takim doświadczeniu i poglądach :notworthy: :icon_mrgreen: może podrutujesz do niedzieli maszynke i zrobimy weryfikacje w realu ? :icon_razz: Podrutujesz? Jak wspaniale to slowo pasuje do wloskich "maszynek". Widze, ze mimo wszystko przyznajesz mi racje w tych kwestiach :lalag: Na real sie pisze, tylko nie panikuj jak bede Cie wyprzedzal po zewnetrznej. Daj znac co pijasz, zanim sie doturlasz :crossy: , to Ci zdaze zamowic... ;) M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Dla mnie jak zwykle po przejażdzce z tobą....poprosze podwójne espresso dla podniesienia cisnienia bo te jazdy z tobą jak w polskim kinie nudaaa....i spokój taki że zaczałem wierzyc tym co mówia że jazda na moto relaksuje i odprężą :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Podrutujesz? Jak wspaniale to slowo pasuje do wloskich "maszynek". Widze, ze mimo wszystko przyznajesz mi racje w tych kwestiach :D Na real sie pisze, tylko nie panikuj jak bede Cie wyprzedzal po zewnetrznej. Daj znac co pijasz, zanim sie doturlasz :) , to Ci zdaze zamowic... :cool: M Świeżak nie chciałem być aż tak mało uprzejmy ale bywa ( proszę o zrozumienie innych ).Gadasz jak smarkacz ( kto szybszy , kto więcej pociśnie ) , dla mnie jest to żałosne wróże ci krótką przyszłość na potężnej maszynie co zasuwa 300 km/h. Trzeba jeździć z głową i wyobraźnią i z jazdy czerpać przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Świeżak nie chciałem być aż tak mało uprzejmy ale bywa ( proszę o zrozumienie innych ).Gadasz jak smarkacz ( kto szybszy , kto więcej pociśnie ) , dla mnie jest to żałosne wróże ci krótką przyszłość na potężnej maszynie co zasuwa 300 km/h. Trzeba jeździć z głową i wyobraźnią i z jazdy czerpać przyjemność. Czy chcesz przez to powiedziec, ze nie rozumiem ducha motocyklizmu? Ze o "ducatyzmie" nie wspomne, bo jak mniemam to wyzsza forma wtajemniczenia i nie kazdy moze zostac prawdziwym "ducatysta"... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Myślę że nie chodzi tu już o osiągi , bo są moto szybsze, lepsze itd. Jako człowiek mający pierwszy kontakt z tą marką mogę powiedzieć tyle że jest coś magicznego w tych sprzętach, poprostu było...fajnie!I nie wiem czy już go nie zatrzymam, bo w sumie fajność jest najważniejsza. Panowie.Chyba o tym kolega chciał porozmawiać, a nie dyskutować nad wyższościa sushi nad włoszczyzną lub odwrotnie :wink: Każdy sprzęt jest fajny, jeśli daje radochę. Kilka dni temu, jeżdżąc w jesienną słoneczną pogodę Dukiem, nagle przypomniałem sobie jak w 1986r, też na jesieni dorwałem się do TS250 kumpla i odkryłem tę magię :biggrin: . Potem jeździłem na moto japońskich, radzieckich, polskich i niemieckich i zawsze miałem radochę z tego. To jest chyba fajne w tym wszystkim a nie dyskusja co lepsze.Więc dajcie sobie po razie, wsiadajcie na motongi a nie wojujcie przy klawiaturze :flesje: :rolleyes: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dla mnie tylko Ducati się licza i sam zbieram na jakiegos :)A gdyby nie to, że moja Honda ma silnik V2 jak w Ducatach które lubie najbardziej to bym nie miał żadnego moto tylko bym zbierał na Ducata ale jeszcze z 2 sezony zrobię na VTR'ce a potem musi być jakiś Ducat może 999r :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Oj powodzenia w szukaniu- bo 999R tani nie jest...Przeczytaj jednak poczatkowe watki z tematu Ducati i przemysl sprawe, oraz sprobuj przejechac sie doswiadczalnie na motocyklu jakiegos znajomego, lub jak beda dni testowe w ducatiwarszawa, poniewaz Ducati dosc specyficznie sie prowadza, nieraz trzeba robic indywidualne ustawienia zawieszenia dla jezdzca i sposobu jego jazdy...a w pierwszym kontakcie jak sie przesiadziesz np z Firestorma na 999 to niesamowita "wąskość" Ducata, i maly promien skretu , no i ciezko na kolo postawic, a dlugie "gumy" moga powodowac chlapanie olejem z odmy na tylne kolo...naprawde moto moze sie podobac, ale niekoniecznie bedzie sie podobac po pierwszym 1 tys km...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Letkas Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 no i ciezko na kolo postawic oj tam, nie ciężko :( ja nie chcę stawiać a i tak za każdym razem samo jakoś wychodzi :D :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 oj tam, nie ciężko :D ja nie chcę stawiać a i tak za każdym razem samo jakoś wychodzi :bigrazz: :clap: ......mam tak samo :) http://picasaweb.google.com/balzac100/Mult...240063883895234 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Balzac jak to było z tym stawianiem na gume? :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Balzac jak to było z tym stawianiem na gume? :P Na prostej żaden problem, trudniej w zakrętach ..... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dla mnie tylko Ducati się licza i sam zbieram na jakiegos :icon_biggrin:A gdyby nie to, że moja Honda ma silnik V2 jak w Ducatach które lubie najbardziej to bym nie miał żadnego moto tylko bym zbierał na Ducata ale jeszcze z 2 sezony zrobię na VTR'ce a potem musi być jakiś Ducat może 999r :icon_biggrin: łożesz kurde, Vtwin masz VTR-ę..... :icon_biggrin: ostatnio ze świeżakiem tak dumaliśmy jak by to było z jazdą na vtr-ce, bo podejrzewam, że to niezły zap....lacz... :icon_biggrin: ale jak to się prowadzi....???Świeżak liczę, że w końcu dopniesz swego i kupisz do kolekcji Repsola, bedziesz mógł sprawdzić czasy przejazdu w pieskowej na 9-kach i hondzie.... a ja z troblemakerem poczekam w knajpie na końcu przy espreso...PozdrSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi