Aśka Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 http://picasaweb.google.pl/Aska.Radian/DaBlondynceMotocykl# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ;) Aśka zamierzasz zmienić YX na XT? BTW. Fajne drogi macie w Warszawie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 To akurat nie Warszawa, a las za wsią Ulaski(tak tylko piszę jakby ktos miał ochotę sprawdzić jak mu pójdzie ;) ). W Warszawie nie ma takich dobrych dróg :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 a las za wsią UlaskiU kogo ten las? U jakiej laski? ;) :icon_razz: :crossy: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) hehehe.. sama się w takie tereny Radianem zapuściłaś? ;) no ale dopiero teraz widzę jaki to piękny motocykl. Edytowane 13 Października 2008 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No nie wiedziałem że radiany się do crossu nadają, gratulacje, widzę że w poszukiwaniu grzybów jesteś w stanie zrobić wszystko. Polecam więc paintballa w górze kalwarii, przyniosłem 2 torby kulek paintballowych, a wróciłem z tymi samymi torbami tylko wypełnionymi grzybami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dobry Koń to i po błocie pójdzie ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) U kogo ten las? U jakiej laski? :crossy: :clap: :clap:No jak to? U mnie ;) hehehe.. sama się w takie tereny Radianem zapuściłaś? :clap: Bo to nie miało tak wyglądać. Tam miała być droga, a nie bagno ;) No nie wiedziałem że radiany się do crossu nadają, gratulacje, widzę że w poszukiwaniu grzybów jesteś w stanie zrobić wszystko. Polecam więc paintballa w górze kalwarii, przyniosłem 2 torby kulek paintballowych, a wróciłem z tymi samymi torbami tylko wypełnionymi grzybami :PGrzybow też trochę znalazlam :icon_razz: Edytowane 13 Października 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 no piękne widoki.jak widać do lasu nie wolno w pojedynkę ;)gratuluje ubawu po pachy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
issoria Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Pomijając tragizm sytuacji uśmiałam się do łez czytając komentarze pod fotami ;) :icon_razz: :crossy: Edytowane 13 Października 2008 przez issoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No no, prawie jak DR-ka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 eee tam Slabiak. Ja swoja ex VF 750 (dobrze cwierc tony) rowno po blocie i piachu jechal:) Pamietam kiedys na zlocie w Ossowie jak sie spotlakismy z grupa crossow w lesie :) Mialem jakies foty nawet, moze znajde to sie tu zapoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Normalnie zdrowotne kąpiele błotne... Salon SPA dla Radianka był :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patapon Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Fotostory z morałem? Współczuję pękniętej "feli". Komentarze pod zdjęciami naprawdę przednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Aśka! Niniejszym ogłaszam, że zostałaś bez egzaminów przyjęta do grona Enduro-Adventure, od razu do podgrupy "Hardcorowcy" :lalag: (ja jestem w "Grzybiarzach"). Pozdro,Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi