adi-049 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 http://chudzikj.republika.pl/GTR1000.htm tu jest trochę fajnych informacjiDzięki to chyba najlepszy opis jaki udało mi sie zdobyc. mam też wszystkie dane servisowe :biggrin: jakby ktoś potrzebował porady mechanicznej to jak w dym (jestem mechanikiem w autoryzowanej stacjii servisowej ale aut) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) Jak w temacie, czy ktoś z Was forumowicze lata czymś takim?W następnym sezonie mam zamiar kupić ową Kawę.Jest to dobry kompromis cenowy do FJRy i BMW 1200GT.w ogóle nie jeżdżę po mieście wręcz wkr... mnie taka jazda.Jak wbiję się w ciuchy to muszę pyknąć parę setek kaemówwięc liczę że ten "bajk" się sprawdzi.Będę wdzięczny za wszelkie opinie. :lalag: PS. Możliwe że będzie na sprzedaż moja Suzi limitowana... ;) Edytowane 2 Października 2008 przez Maciek PO Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 W ostatnim Motovoyagerze masz test drogowy GTR-a, a we wcześniejszym opis całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Dzięki chociaż za to. Sądziłem że ktoś miał na żywo pod dupą ten sprzęt i możenapisać klika zdań. Jak widać kicha.Pozdr. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 e, nie tylko; wpisz gtr w szukanie to znajdziesz kilka drobiazgów z rankingu motrrada, "via ks" :icon_mrgreen:motovoyagera po zapoznaniu się z jednym numerem zalecam omijać z daleka: jeden "opis" motocykla oparty na katalogu producenta, drugi na półsłówkach samotnego klienta. bieda z nędzą ścigają się o miejsce na ostatniej stronie :crossy:kilka słów znalazło się w nr 9/08 motocykla, w teście alpen masters. jakby coś: nie przeszedł ;> w polskich gazetach więcej sobie nie przypominam, ale głowy nie damjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Chciałem zapytać Ciebie Jeszua, dlaczego czytasz Motovoyagera? Przecież go nienawidzisz! Jeśli byś nie czytał to byś nie wiedział co jest w środku, prawda? Z tego co wiem to do MV można coś samemu napisać, artykuł, relację... może w końcu coś konkretnego, z sensem i wartosciowego napiszesz? Ja napisałem i jest ok, mam satysfakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 W Motocyklu 9/08 Kawa zajęła pierwsze miejsce. Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greko Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 czesc Maciek ,ja mam gtr-a wiec jesli masz jakies pytania to w miare mozliwosci odpowiem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greko Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 odpisalem ci na priva ale nie wiem czy poszlo ,jesli tak to potwierdz ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 grenko napisz cos o tym bajku na forum, bo mi po glowie terz chodzi turystyk myslalem o FJR ale 5 biegow i malo konikow, a za to R1200GT drogawa. Najgardziej chcialbym wiedziec jak spisuje sie w trasie: wygoda jazdy, dystans na baku, jak zachowuje sie przy duzych predkosciach z bagazem itp. Ogladalem go wiele razy na wystawach i w salonie ,i irytowaly mnie plastyki zwlaszcza ten na baku jak i siedzenie ktore nie wygladalo za wygodnie. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greko Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam ,tez bralem pod uwage inne moto a zwlaszcza FJR I GT ,ale BMW nie specjalnie mi sie podobalo a fajera napewno ok ale jakos jej sporo na ulicach :icon_biggrin: ,GTR najbardziej mi odpowiadal. Kupilem go w styczniu ,mam zrobione 18000km . Jedyna wada jaka jest niewatpliwie w tym motku to za niska oryginalna szyba. Mimo mozliwosci ustawiania {przyciskiem} nawet w najwyzszej pozycji nie daje dobrej ochrony przed wiatrem,ja kupilem zaraz akcesoryjna wyzsza i szersza i jest ok,nawet przy 140 km moge jechac z podniesiona szyba w kasku. A reszta jak dla mnie jest super, przyspieszenie, wygoda .Siedzenie jest naprawde spoko ,[jezdzilem kilkoma motocyklami} moze jedynie pasazer moze narzekac bo "zjezdza" na kierowce . Kufry sa pojemne i zdejmowane bardzo latwo w kilka sekund. Czujniki cisnienia powietrza juz raz uratowaly mnie pokazujac podczas jazdy ze spada cisnienie w kole ,wiec mialem czas na spokojne zakolkowanie opony i dalsza jazde . No i wal -dobra rzecz w podrozach . Pasazer plus pelne kufry nie robia wrazenia na moto ,po ich zdjeciu mozna zaskoczyc nie jednego superbika . Co do plastiku na zbiorniku to taka ciekawa kieszen na jakies duperele czy drobne na bramki , wodoszczelna ale troche zle rozwiazana bo wewnatrz jest szersza niz klapka wiec ciezko cos czasami z niej wygrzebac. Predkosc max z jaka jechalem to 260km/h .To takie cechy mniej wiecej,jak cos chcesz wiedziec konkretnie to pytaj ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 jak spalanie tego moto? i czy wskaznik sredniego spalania ma przelozenie na realia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greko Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 przy tej pojemnosci spalanie jest niezle, w trasie przy 140km/h spali ok 6-6,5l ...mam na mysli moto objuczone i zaladowane,jesli by sie jechalo do 100km/h bedzie to 5l , natomiast jadac 160-180 bedzie to ok8l, generalnie jezdzac w cyklu mieszanym srednie spalanie wynosi ok 6do 6,5l,...komp pokazuje bardzo dokladnie zuzycie i pokrywa sie ono z "recznym" przeliczaniem,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODS Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Mam GTR 1400, po wymianie kanapy na niższą żelową http://www.k4u.co.uk/item580.htm (jest niższa, pokryta lekko chropowata gumą, eliminuje to ryzyko zsuwania się pasażera) i szyby na większą akcesoryjną jest to maszyna w swojej klasie prawie doskonała. Jeździłem wcześniej Hondą 1300 Pan European i BMW R1200 RT - GTR jest lepszy w prowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greko Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 hej Mods ,jaki Masz juz przebieg ? ja zrobilem juz 20 tkm i wszystko dziala bez zarzutu (po za tarczami hamulcowymi ktore mam juz wymienione} ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi