Dav!doV Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) ernestZLKawa lepsza do miasta tak ? Pozycja lepsza na Kawasaki czy na Hondzie ? Ktory motocykl jest pierwszy na liscie bezawaryjnych motocykli w roku 2008 ?To cos znaczy o tej marce... Edytowane 7 Października 2008 przez Dav!doV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 dav dof że co? :D Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Davidov po I.po II zadalem Ci pytania na ktore sam odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 odpowiadam-Hondzie brak jaj :D Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) 4 NSR'ki ? :/ jeśli już się pytasz to mbx80, 2x cbr 600 i cbr 900. To, że jeździsz hondą cb 500, która jak się domyślam po pojemności jest twoim pierwszym japońskim motocyklem nie znaczy że honda jest najlepsza:)Aha i czy jeździłeś kawą i cebrą że wiesz która jest lepsza do miasta?Honda jest najlepsza w 2 dziedzinach:- stunt dzięki liniowej charakterystyce mocy - bezawaryjnośćNatomiast jest najgorsza w dziedzinach- frajda z jazdy- Moc I to od dawien dawna. Ta konkretna kawa jest po prostu lepszym dającym więcej radości motocyklem. Ot cała filozofia. Pozatym nie wiedzialem, ze "lepsze" mozna kupic taniej icon_mrgreen.gif, a gorsze drozej, widac caly swiat zwariowal i sie niezna. icon_mrgreen.gif Wg. tej filozofii to augusta powinna być najlepsza a co dziwne na torze dostaje po dupie od seryjnych czterokrotnie tańszych japońskich sprzętów. Edytowane 7 Października 2008 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 - stunt dzięki liniowej charakterystyce mocy - bezawaryjnośćNatomiast jest najgorsza w dziedzinach- frajda z jazdy Nie tylko stunt, bezawaryjność - może się popsuć jak każdy inny motocykl a frajda z jazdy... Hmm. Każdy czerpie frajdę z jazdy w swój sposób. Jeden na Hondzie drugi na Kawasaki a trzeci na Ducati. Nie uogólniaj. Ot, taka cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 ja mam wielka frajde z jazdy moja CeBulka, zrobilem nia 1000 km (wiem, ze niewiele) ale nadal mi sie nie znudzilo czy cos w tym stylu i jestem przekonany, ze gdy dostane prawko to mi sie nie znudzi nabijanie kolejnych tys....Honda nudna ?gadasz glupotki :PJa zakupilem Honde poniewaz nie raz slyszlem, ze jest to motocykl bezawaryjny, do tego ciekawy wyglad, tyle :icon_twisted:Offtop sie zrobil :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ray Ty nasz oblatywaczu, podziel się swoimi spostrzeżeniami z kolejnego motocykla. Jak się siedzi w ogródku ? :) Wygodny do fotek na bikepics ? :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 zaliczyłem 3x 600rr (03-6') jak i 636 (04') każdy ma swoje wady jak i zalety w kawie sypią sie napinacze, za to honda pali o wiele więcej, kawa ma lepsze zawiecho, RR-a lepsze hamulce ( chodz nie radiale te dopiero 05')wiecej niemoge powiedzieć bo były one używane do dojazdów do pracy lub niedalekiej turystyki , do tyrania zostawiłem sobie klase 1000 :icon_exclaim: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi