Dav!doV Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jak narazie teoria A i B zaliczona z wynikiem 0 bledow a obu egzaminow ;]30 wrzesnia praktyka B, 15 pazdziernika praktyka A :)I tutaj nasowa sie pytanie do doswiadczonych kierowcow.Jesli zdam praktyke A zas nie zdam B (lub odwrotnie) to musze czekac na zdanie drugiej kategorii i dopiero moge odebrac prawko ?Tak dzis wytlumaczyla mi Pani w okienku w WORD'zie, bo nie dalem dwoch kart badan lekarskich, czy cos takiego :/Zas instruktor zapewnial mnie, ze bede mogl odebrac najpierw jeden papierek, potem zaplacic kolejene 70 zloty by przebic prawko na kolejna kategorie gdy ja zdam.ps. przerypana sprawa, jak zdam A to nie bede mogl wybrac blachy, bo nie zdam na B, a jak zdam za 3 razem na B! :) :) , tragedia, macie jakas rade ?A do tego mam motocykl fajna bryke, nawet dwie : http://www.bikepics.com/members/davidov/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Piszesz podanie o przeniesienie papierów do Urzędu Czegośtam :cool:, który wydaje prawko i dostajesz plastik na zdaną kategorię(o ile pamiętam taki druczek dostajesz od Pani z okienka w WORDzie). Żeby zdawać na drugą będziesz musiał przejść się do Urzędu i napisać kolejne podanie-tym razem o przeniesienie papierów do WORDu. Wbrew pozorom załatwia się to szybko i bezproblemowo ;) Ale i tak życzę jednak zdania obydwu za pierwszym podejściem!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 dziekuje Asiu.Zastanowie sie nad tym przeniesieniem gdy nie zdam 30 wrzesnia kat B.(nie daj Boze! Obym zdal! ) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Powodzenia! Żeby się ta wiedza nie musiała przydawać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek88888 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Można odebrać B jak się nie zda A, a jeśli chodzi o badanie to powiedz pani żeby sobie ksero zrobiła i nie będzie miała problemu że tylko jedno ma :D Ja na twoim miejscu poczekałbym i odebrałbym obie kat na raz, nie wiem czy Ci się tak śpieszy , 70 PLn na drodze nie leży :banghead: pzdr i życzę powodzenia P.S ja na A mam 13 pażdzier :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ja zdaję 1-go paździerza....Podłączę się do tematu:Załóżmy, że zdałem i czekam na prawko. Co mi grozi za jazdę bez nowego dokumentu?(przed jego odebraniem) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Jazda bez papierów (w łapkach) = prowadzenie pojazdu bez uprawnień !ps. z tego co mi wiadomo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 wlasnie wrocilem z legnickiego WORD-u :icon_mrgreen:W grupie byo Nas 10 osob, na placu oblalo 4, zas na miescie wszyscy zdali, lecz po mnie zdawalo jeszcze 2 chlopakow ;)oczywiscie ja zdalem, jestem dumny, na papierze nie mam ani jednej N-ki, same P P P P P :lalag:Egzaminator stwierdzil, ze bardzo dobrze jezdze, chociaz bylem tak przewrazliwiony, ze wszystko zle robie ? :clap:Przygod bylo niesamowicie wiele, poczawszy od placu, skonczywszy na miescie :eek:Egzaminator chyba swporzadku byl :)Do zobaczenie niedlugo na trasie, jak zdam jeszcze kat. B to bede mogl miec papiery ;Peloo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No to gratulacje! :biggrin: I powdzenia na B :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justin Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 GRATULUJE!!! do zobaczenia na trasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa_75 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 To i ja sie pochwale też dzisiaj zdałem za drugim razem no i w ostatniej chwili bo w tym sezonie już koniec egzaminów na A (zimno).Ale ja z innej beczki, mam pytanie:Jak i gdzie sie teraz odbiera nowe prawo jazdy ? Zapomniałem zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 prawko odbierasz w wydziale komunikacji...https://www.kierowca.pwpw.pl/PJAction.do;js...42ECE29042803C4 NA TEJ STONC MOZESZ SPRAWDZIC CZY TWOJE PRAWKO JEST DO ODEBRANIA W WYDZIALE KOMUNIKACJI !POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurde Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 A co do tej strony ktora podales to sprawdzic mozna na caly kraj niezaleznie w jakiej miejscowosci sie znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi