billy Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Cóż, jak widać niewiel wynikło z deklaracji,tak to jest , w zime każdy chętny, a wiosną i latem koniec, ciekawe jakie tej zimy padną propozycje i wspaniałe plany ???? pozdrawiam podróżników motocyklowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 18 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 Oby słowa coraz częściej zamieniały się w czyn!Chociaż to ludzka rzecz pogadać to realizacja planów i dotrzymywanie obietnic jest na wagę złota. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Nie tylko sprawdza sie to jesli chodzi o wyjazdy ,ale i o spotkania wieksza grupa.Chociaz wszyscy co sie zadeklarowali na bajzel we wrzesniu stawili sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 19 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2003 Paweł - ja niestety na bajzlu we wrześniu i spotkaniu w wakacje być nie mogłem.Nie mówiłem jednak, że będę. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 NIe no co ty wiedzialem ze nie przyjedziesz.Czasami tak jest ze jak d czegos jest daleko to kazdy chetny a jak sie zbliza dzien to nikt nie moze ,albo pojedyncze osoby.Nie tyczy sie to tylko forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2003 No niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 tak sobie czytam tego posta i nachodzą mnie smutne refleksje;qrwa od ch.. kilosów narobiłem w to lato (ponad 12 000) a nigdzie konkretnie nie byłem. Było mnóstwo jednodniowych wypadów 300 - 700 km, ale jakoś nigdzie dalej się nie wybrałem sam nie wiem czemu. A lato tak szybko umknęło :? :D :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Bo zamiast jechać z nami wolałeś w domu siedzieć! Dotknąłeś sie chociaż do pracy dyplomowej w sierpniu..? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Dotknąłeś sie chociaż do pracy dyplomowej w sierpniu..? no skąd :!:zły byłem okropnie, że z Wami nie pojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Dotknąłeś sie chociaż do pracy dyplomowej w sierpniu..? no skąd :!:zły byłem okropnie' date=' że z Wami nie pojechałem[/quote'] Dajemy Ci szansę na rehabilitację w przyszłym roku :D a praca dypl. nie zając nie ucieknie - ja się obroniłem 2 lata temu po 4 latach od zakończenia edukacji :oops: zawsze są ważniejsze sprawy od nauki nie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iguana Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 ja z checia bym gdzies z kims wyskoczyl jakas slowacja albo cos takiego smigam honda ns125r pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 12 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 witam,ja w tym sezonie tez zamierzam gdzies wybrac sie poza nasz piekny kraj, slowacja jaknajbardziej, jezdze mz250,jakby byly jakies plany to chetnie sie przylacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 WitamSpoko, da się jeszcze znać Marianowi i Rafałowi B i można by zrobić powitanie wiosny na Słowacji (jak w tamtym roku - co o tym sądzicie?)A co do moich planów - w tym roku chciałbym obskoczyć zlot w Faak am See w Austrii (ale to dopiero na pocz. września) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 witam wszystkichto mój pierwszy wpisz chęcią się dołącze do takiej wyprawy zwłaszcza że Billyego i Wyatta poznałem nieco z ich strony http://republika.pl/slow/aroundtheworld.htm pozdrawiam kropelka :) jawa ts350 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 No pojedziemy gdzieś :) Będziemy w kontakcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi