bonio Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Gdzie crm ma puszke z bezpiecznikami?Jak wlaczylem prawy kierunek to cos zaczelo brzeczec w okolicach lampy i teraz wogole nie ma pradu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paklak Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Puszeczka bezpieczników jest przy akumulatorze ale jak coś zaczęło brzęczeć to raczej masz jakieś zwarcie przy lampie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 z tego co wiem to gaźnik mam od 125 seryjnego :D tylko tyle ze był pewnie podciągany na 160 ale to myśle nie bedzie za duży problem :D ważne że bedę miał "górę" sprawną :D Chyba że ktoś wsadził większe dysze, wtedy już będzie grzebanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jakbys mistrzu od bezpieczników poszukał w temacie to już byś wiedział :P Są za prawa tylna owiewką obok akumulatora.... poszukaj co ci zwarło zanim spalisz kolejny bezpiecznik. Ołkej .. kolejna tulejka z motor-techu... oby chodziła :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek12 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 nie dojdę do ładu czy to blokada? http://img176.imageshack.us/i/blokada.jpg/ może ktoś się zna na tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paklak Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Blokada w tym miejscu powinna być. Tą blokadą jest tulejka wsadzona w środek przyspawana po obwodzie. Zwykła zwężka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek12 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 mi też się tak wydaje, bo na czymś w końcu musi się trzymać metalowa podkładka która uszczelnia wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endzi25 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 no to pierwsza prośba :D jeśli ktoś ma schematy silnika a najlepiej serwisówke to bym poprosił jaki poleciacie olej do skrzyni ? i jaki stosunek do mieszanki na okres docierania. z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek12 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 serwisówkę znajdziesz na 1 stronie tego tematu, a co do oleju to najlepszy będzie Castrol 10 W 40 2T, ja mam Dural Blend i też mi dobrze się sprawuje :biggrin: ale kup do moto typ cross a nie do innego, bo będzie w przeciwnym razie ślizgać sprzęgło pilnie potrzebuję pomocy, potrzebuję kopki, bo stara jest rozwalona. może jakieś propozycję z allegro, ja nie mam czasu bo szkoła- matura, a w wolnym czasie praca :notworthy: może wiecie od jakich modeli by pasowała, mocowanie ma fi 16 z góry wszystkim dzięki :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 no to pierwsza prośba :D jeśli ktoś ma schematy silnika a najlepiej serwisówke to bym poprosił jaki poleciacie olej do skrzyni ? i jaki stosunek do mieszanki na okres docierania. z góry dziękuje :) Ku*wa chłopie.... PRZECZYTAJ TEMAT!! a się dowiesz wszystkiego a nie kurde na łatwizne cholera a potem 5 tysiecy razy to samo pisane bo leniom sienie chce czytać ;/ Krzysio co ty gadasz jaki olej do cross i co ma sprzęgło do tego ;/ kupujesz Motul transoil i chodzi w kazdym sprzęcie czy to MZ czy CRM czy CR czy RM czy cokolwiek ;/ kopka tylko z CRm.... szukaj a będzie ci dane. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorsky Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam! Posiadam crm 75, technicznie wydaje mi się podobna do 125, a przynajmniej w tej kwestii. Otóż pojawiły się u mnie luzy na łożysku główki ramy. Nie orientujecie się może gdzie dostanę takie łożysko, lub od jakiego moto będzie pasowało? Dzięki i pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek12 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Igorsky przeczytaj najpierw temat a potem zadawaj pytania :icon_exclaim: Jackuzy już o tym wspominał, napisałem o tym ojeju tak jak mi mówił sprzedawca w sklepie, "pewnie to jakiś cieć malinowy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekaj34 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam Zabieram sie do wymiany oleju i uszczelniaczy w przednim zawieszeniu mojej Hondy. Ile oleju trzeba wlac? Przeczytalem ze uszczelniacze dostane tylko z serwisówki czy to prawda?? I jaki olej moge wlac moja jazda plolega na weekendowych wypadach do lasu zaden hardcore czy dobrym wyborem bedzie Motul 10W? Czy mozna to spokojnie zrobic w domowych warunkach czy trzeba zaprowadzic do jakiegos specjalisty?? Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekaj34 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam Zabieram sie do wymiany oleju i uszczelniaczy w przednim zawieszeniu mojej Hondy. Ile oleju trzeba wlac? Przeczytalem ze uszczelniacze dostane tylko z serwisówki czy to prawda?? I jaki olej moge wlac moja jazda plolega na weekendowych wypadach do lasu zaden hardcore czy dobrym wyborem bedzie Motul 10W? Czy mozna to spokojnie zrobic w domowych warunkach czy trzeba zaprowadzic do jakiegos specjalisty?? Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Robisz to sam, olej 10W będzie OK. Co do oleju poszukaj w temacie lub serwisówce, uszczelniaczy poszukaj na larssonie/klasie, sprawdź też hurtownie, może podpasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi