qurim Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Zbyt podobna do CBR...porażka :icon_mrgreen: Jak dla mnie Honda zaczęła psuć stylistykę kilka lat temu. Pierwsza VFR 800 była piękna.I ostatni model VFR750 był git. Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jasne-zostan przy swoim Fazerku. Ja za to bardzo chetnie poprosze o ta nowa VFR :clap: Sliczna jest-w odroznieniu od nowego Bladego,do wygladu ktorego jakos nie moge sie przyzwyczaic....poprosu piękna... ta czerwona oczywiście :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieta Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 O gustach się nie dyskutuje, jednym się podoba innym nie... Dla mnie miodzio :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 cholera, gdzies slyszalem plote, ze to dzielo photoshopa a tu pisza, ze "hohda prezentuje..." to jak to w koncu z ta nowa vfr bedzie? psvfr... nice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dla mnie to nie jest to, za bardzo sportowa. VFR 800 była piękna, prawdziwa VFR :icon_mrgreen: Czerwona to za bardzo CBR a niebieska... policyjna? :icon_exclaim: I ten wydech wyglądajacy jak...No ale taka już moda, wszystkie nowe motocykle brzydną. Porównajcie pierwsza 1000 RR do obecnej, żal.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Honda nie wie co produkować więc robią takie oto doświadczenia. Niech jeszcze zrobią turystycznego Blade`a z 3 kuframi i mega szybą oraz Blackbird`a w stylu chopper - każdy będzie mógł wybrać coś dla siebie. :flesje: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja mam sentyment do RC36 '94, chyba nalepsze wydanie VFR, i jeszcze ta meksykańska czerwień. Poezja! Nowoczesna i agresywna stylistyka VFR jakoś mi nie odpowiada. Kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zbyt podobna do CBR...porażka ;) Jak dla mnie Honda zaczęła psuć stylistykę kilka lat temu. Pierwsza VFR 800 była piękna.I ostatni model VFR750 był git. Proszę Pana Honda to popsuła jedynie nowego Bladego a jedyne co nie jest zbyt urodziwe w nowej VFR to kolejny okropny wydech :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 W kazdym razie mi sie üpdoba, a o gustach porzeciez sie nie dyskutuje, wazniejsze jest chyba, zeby dobrze sie prowadzil i byl bezawaryjny jak stara VFR. :icon_mrgreen: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 zeby dobrze sie prowadzil i byl bezawaryjny jak stara VFR.a ja jeszcze chciałbym dodać , ze moto będzie mi odpowiadać jeśli po odpaleniu usłyszę piękny gwizd kółek rozrządu, bo vfr musi gwizdać , m.in. dlatego V-tec to dla mnie osobny model, nie vfr, Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 W końcu coś sie zaczyna dziać ........ jeszcze poczekam na XXa nowego i zrobimy wyliczanke co do następcy Bandyty :buttrock: A VFRa ładna :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Hmm to będzie bardzo łakomy kąsek. Niestety, jak narazie prócz wyglądu to nie dowiedziałem sie niczego ciekawego. Najbardziej mnie ciekawi jaki tam będzie rozrząd. Jeśli na łańcuszku, to będzie to normalny,fajny,nowy, silny motocykl z silnikiem V5. A jak bedzie sztywny rozrząd to będzie to nowa VFRa. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nie wiem czym się podniecacie :banghead:. Takie zapowiedzi są od kilku lat, więc spokojnie. Ja czekam do oficjalnej prezentacji. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 W czerwono-czarnym malowaniu zajebista jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 "Przecieki" na temat nowego VFR/XX pojawiaje sie co roku w okolicach konca sezonu ogorkowego. Osobiscie o ile nie zobacze ten sprzet u dealera to nie uwierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi