wild Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 :icon_biggrin: jeszcze ty w piora urosniesz nie ma co, kawal ptaka - kiedys na sesje sie z nim umowie :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Chlopaki przeceniacie moje umiejetnosci ale dzieki :crossy: To ze tak wyglada to wprawdzie moja zasluga ale tylko czesciowa :crossy: Glownym sprawcom i czlowiekiem ktory doprowadzil go do takiego stanu jest Arek a oto jego strona:http://www.weterany.republika.pl/ :cool: @bartek20 BSA A65Odnosnie bagaznika to pierwsze sokoly mialy wlasnie taki a siodlo bylo dokrecane cos jak w motocyklach niemieckich.Odnosnie odmy to nie mam bladego pojecia, ale jesliby to bardzo cie intrygowalo moge dopytac :wink: Co do szparunkow to tu sie zgadza SOKOL nie mial ale ladniej z nimi wyglada... :icon_biggrin: :) jeszcze ty w piora urosniesz nie ma co, kawal ptaka - kiedys na sesje sie z nim umowie ;) Goska Ja juz caly w skowronkach :crossy: Za koszulki masz sesje od reki... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 heheh o 500 nie zapomniałem ale co wiem to tylko 3 egzemplarze wyprodukowali no ponoć miało być 5 ale wszystko możliwe że 2 jeszcze gdzieś stoją ehheheh Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 o bartku- kope lat :)wiesz ze juz 2 lata z hakiem minely od zakladu ? to tylko tak dla przypomnienia.. :) MOCu- z ptakiem na sesje z wlascicielem na piwo :) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 MOCu a skąd masz takie informację że pierwsze sokoły takie miały? posiadasz na stanie taki właśnie bagażnik (oryginalny??) Wild, no czas leci trochę :flesje: ale ja dalej wierze że całe życie na weteranie nie da sie jeździć. jeszcze masz trochę czasu przed sobą i się przekonasz - mówię ci. Weteran jak najbardziej ale w garażu do wyjazdów od święta:) pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 MOCu a skąd masz takie informację że pierwsze sokoły takie miały? posiadasz na stanie taki właśnie bagażnik (oryginalny??) Z literatury kolego, z literatury... :flesje: MOCu- z ptakiem na sesje z wlascicielem na piwo :crossy: 18 lat skonczone wiec pifko z przyjemnoscia skonsumuje z Wild :icon_mrgreen: najchetniej w koszu jej kaski... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Przecie wildówna nie pija pyfka:-) a w ogóle brachu to sobie nagrabiłes, teraz bedziesz sie do konca zycia tłumaczył, czemu jest pasek z lewej a nie z prawej, a tłumik ma taki a nie inny odblask, a lakier nie zwykły tylko perłowy metalik mimo ze takie były orginalnie:-)Trzeba było zrobic samemu, spartolic, pospawac, to kazdy by mówił "ale kiła" i miałbys spokój:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Skoro Wild nie pije to bedzie dla mnie wiecej :banghead: Odnosnie SOKOLa ot widzisz glupi ja, moglem sie wczesniej zapytac... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 dobra dobra.. :P z drugiej strony to nie to miejsce na "te" gadanie. a to wszystko zalezy od punktu siedzenia, jak nie lezenia ;) Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom1100 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam,sam posiadam kilka staruszków w garażu a sokół 600 moim zdaniem jest najpiękniejszym z sokołów-gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 eee 1000 bije 600 tke na glowe :smile: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 EEEEEEEEEEEE MOC spodziewałem sie inną odpowiedzi :icon_eek: wszystkie ptaki to mają to coś i posiadać je to sie nazywa szczęście hehehhe :) Pozdrawiam i podeślij foty 1000 jak możesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Obiecuje ze jak tylko bede go mial pierwszy zobaczysz fotki... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldKrakMoto Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 MOC-gratuluję! Ja mam małego sokoła w swoim "gniazdku", ale 600 czy 1000 to dla mnie odległa bajka, choć piękna. Postanowiłem składać 600-tkę, mam już przednie koło-niby nic a cieszy:) Czekam na opis z wrażeń z jady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 OldKrakMoto no to jak temat sokół to byś podesłał foto swojego sokolika :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi