suzi600 Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Po dobrych paru latach jazdy wyłącznie Japonią przyszedl czas na zmianę kontynentu :) Ostatnio chodziły za mną włoskie sprzęty no i sie stało :bigrazz: To moja nowa emfałeczka, dokładniej model F4 1078 RR 312 :) a oto ona: mv 1 mv 2 mv 3 o wrażeniach z jazdy opowiem później :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid125 Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Bardzo ładna, gratuluję :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pork Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 no to pozamiatane. gratuluje & zazdroszcze. ciekawe jak z dostepem do czesci = D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian44 Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 gratki, bardzo ladnie sie prezentuje nowy sprzecik... Rodzinka rowniez :crossy: czekam na relacja z jazdy pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiff_Master Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Ładna ładna Włoszka :crossy: Czekam na relacje z jazdy :( Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amfm Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Nie w moim typie ale robi wrażenie ;-) Quote http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanuszK30 Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 wloszczyzna gora :) ale... 1098 duzo ladniejsza :) pozdr. Quote Mechanika Motocyklowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Nono Maestre Tamburini był by zadowolony widzac jak jego włoszka komponuje sie z polką :) Szerokosci i czesci dostepnosci zatem :) Ciekawe po ilu przejazdzkach bedzie"mokra włoszka" :) Quote "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boa Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Mmmmm... cut mjut i ożeszki :DGratuluję- pięknie się prezentujecie :) Quote Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enZo Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 wloszczyzna gora :) ale... 1098 duzo ladniejsza :P pozdr. BA :P :) Gratuluje zmiany frontu na jedyny słuszny :P Ja też zamierzam go zmienić tylko narazie nie mogę sie pozbyć Japonii :bigrazz: Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boa Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 BTW pozdro dla Wojciecha :icon_mrgreen: Swoją drogą dlaczego masz avatarkana Tamburynie a nie na RR312??? :biggrin: Quote Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Bardzo fajny motocykl, mam wielki sentyment do MV Agusta, uwielbiam te motocykle. Nie dość że włoskie, to jeszcze piękne, szybkie i fajnie się prowadzą. Szczere gratulacje i (zdrowa oczywiście :icon_mrgreen:) zazdrość :biggrin: Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzi600 Posted August 21, 2008 Author Share Posted August 21, 2008 Bardzo dziękuję wszystkim :D Boa jeśli chodzi o avatarek to tamburyna jest kolegi i zdjęcie z wcześniej, zanim stałam sie posiadaczką swojej Agusty ;) Jesli chodzi o prowadzenie to...hmm niewygodna trochę ale może to kwestia przyzwyczajenia, inna pozycja za kierą dużo. Ale co tam :) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slo_mo Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Jesli chodzi o prowadzenie to...hmm niewygodna trochę ale może to kwestia przyzwyczajenia, inna pozycja za kierą dużo. Ale co tam ;) :D Dokładnie, nieważnie - grunt że ładnie wygląda ;) To takie kobiece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzi600 Posted August 21, 2008 Author Share Posted August 21, 2008 slo mo to niekoniecznie chodzi o wygląd, bardziej o to że spełniło sie moje marzenie i dlatego tak cieszy pomimo jakis drobnych niedogodności :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts