Gość robert73 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja bym mial takie male pytanko co do dego zlotu, piszesz ze zarejstrowales klub? To tak sam z siebie czy to jest odlam czegos wiekszego? Jak na razie jeszcze nie slyszalem o jakiejs fili w PL.No i zapodal bys jakas wstepna date to moze wygospodarowal bym pare dzionkow :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Podstawą udanej imprezy motocyklowej jest zespół Go Naked! na scenie! ;) O szczegóły współpracy proszę pytać na pw :) Sezon się rozpoczyna i ustalamy grafik imprez zatem zapraszamy :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Dziadu zdecydowanie ma rację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Co się stało że ponownie mój temat został wykasowany ???? Impreza jest ogólnopolska, nie powtarza sie na forum Wrocław wiec o co biega, bo zaczynam sie denerwować. Pozdrawiam Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszchopper Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam Nie powiem, przestudiowałem temat, wyciągnąłem wnioski, zrobiłem listę rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę :icon_biggrin: Jeśli możecie to napiszcie jakie, oprócz już wspomnianych, konkurencje chcielibyście widzieć na zlocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam Nie powiem, przestudiowałem temat, wyciągnąłem wnioski, zrobiłem listę rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę :icon_biggrin: Jeśli możecie to napiszcie jakie, oprócz już wspomnianych, konkurencje chcielibyście widzieć na zlocie.. CYCKI :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszchopper Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 będą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 PiwoSzlugi Gołe baby Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 PiwoSzlugi Gołe baby tanie winooo ;Dpogoda zeby mozna spac przed namiotem albpo pod scena (jak sa koncerty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 oprócz tej pogody i spania przed namiotem to jeszcze fajnie jak by komary nie gryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zajrzyjcie na linka i oceńcie, mam jeszcze kilka tygodni i chętnie wysłucham waszych cennych uwag. MotoParty Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 ciasne , darmowe waginy :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 wczoraj miałem okazję być na koncercie zespołu Spaceman - myślę, że rozkręcili by każdy zlot Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Konkursy: wolnej jazdy, streaptease (konkurs dla zlotowiczek), konkurs głośności, bieg po piwo i różne takie absorbery czasowe :wink: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Myślę że potrzebne są motocykle :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi