Skocz do zawartości

3 przygody w ciągu 20min

Kefir/1989
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Spodkały mnie dzisiaj w ciągu 20minut 3 przygody jedna to ubaw po pachy a dwie to nie za przyjemne

1. Wracam od dziewczyny spod Warszawy i widzę jadą dwa skutery koło siebie no to ja zwalniam a oni się ustawiają w rządku i dają się wyprzedzić no to ja odkręcam manetkę i w tym samym momencie koleś zmienia zdanie i mi zajeżdża drogę :lalag: to ja w lewo jak najmocniej żeby w niego nie wjechać. Tak sie przeraziłem że musiałem mały postój zrobić.

2. Dojeżdżam już do prymasa a tu patrzę że nie można skręcić bo kładą nową nawierzchnię a ja innej drogi do domu nie znam zanim coś wykombinuje to paliwo mi się skończy a cały hajs wydałem ale patrzę skuter stoi na światłach not to pytam sie go jak dojechać na ochotę wytłumaczył mi ( dzięki mu wielkie :P ) a potem patrzy na tablice i widzi oznaczenie ochoty no to w śmiech no ja też się uśmiałem nawet nie wiem jak do domu dojechać :icon_question:

No i ostanie przeraziło mnie to okropnie już jestem nie daleko domu widze żółte się zapala no to ja ładnie zwalniam i sie zatrzymałem a tu jakiś koleś samochodem przeleciał koło mnie :crossy: bo chciał się zmieścić między mną a samochodem który dojeżdżał do świateł a pomyśleć że jakby 20cm bliżej mnie to by mnie już mogli tylko z asfaltu zbierać. Pozdro

Chłopak młody, chciał sie podzielić wrażeniami ;)

Ja tam bym sie tym skuterowcom tak nie dał zrobić, jeżeli to było specjalnie to dostałby odemnie buta w noge ;)

ja na początku też sie ekscytowałem wszelkimi przypadkami, ale teraz jazda: 60tką po drodze, chodnik w korku, jakies schody, trąbienie, fakacz w moją stronę, wymachiwanie rękami itd. to już normalność

Edytowane przez Geralt

Teraz będziesz wiedział, że tylko cioty na żółtych stoją.

A w Warszawie na wczesnym czerwonym też trzeba patrzeć dookoła.

A ja wlasnie tego wsrod polskich kierowcow nie rozumiem .... :eek:

Jakie znaczenie ma fakt ze jest jakies pozne zolte lub wczesne czerwone ????

Co to w ogole za okreslenie ??? Zotle to zolte i nakazuje zatrzymanie sie na przed swiatlami a czerwone to juz ewidentny stop, wiec .... :eek: :clap:

Moze wystarczy wolniej jechac i przestrzegac przepisy ??? :clap: :lalag:

ISRA: 27062
SREU: 614

Miasto to dżungla chłopie. Na żółtym można jechać na ciemno pomarańczowym trzeba....szybko jechać :icon_mrgreen:

O ciemno pomarańczowym to jeszcze w życiu nie słyszałem :biggrin:

Ale na żółtym to jeszcze nie naciskałem hebla, chyba że pi*dy w skodach czyt roverach na lewym i prawym pasie w odelgłości 15 cm od siebie zdecydowały, że jednak poczekamy na zielone(chociaż czasami znajduje sie pas do skrętu).

Generalnie światłą dla motocykli to parodia, np. pętle indukcyjne.

Po 22 jak ruch tylko zmaleję, jak widzę, że jest czerwone to zwalniam i patrzę uważnie czy coś nie nadjeżdża z prędkością światła( np. inne moto) i w piz&e.

Nie będą stał w szczerym polu na czerwonym. Tak już mam.

Edytowane przez pitbull200

Po 22 jak ruch tylko zmaleję, jak widzę, że jest czerwone to zwalniam i patrzę uważnie czy coś nie nadjeżdża z prędkością światła( np. inne moto) i w piz&e.

Nie będą stał w szczerym polu na czerwonym. Tak już mam.

Wiesz co Pitbull tak czytam twoje posty i jakoś tak zaczynasz mi się kojarzyć z tym fragmentem filmu :buttrock:

Nie wiem czemu ....

http://pl.youtube.com/watch?v=zRvVzGR9RUc&feature=related

fszczonsajonce... napisz do bravo

jsz

Albo do programu "Ziarno".

Edytowane przez qurim

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...