PGR Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Adam nic się nie martw i tak połowa będzie spała tam gdzie się przewrócą...:) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Lepiej zmien od razu liste zeby ni ebylo niejasnosci PipcykGoffa wujek RedSzramikPGRek Darek VitekDelfi QuadmanW_max Postawowy skład nie do wyjebania :!: 8) :mrgreen: :) dobra cfaniaku :) rozumiem ze glowny aktywista czyli Ty bierze odpowiedzialnosc za caly domek :mrgreen: odnosnie domkow to juz kolega Bronx napisal ze sa niby czteroosobowe ale limitu nie ma :twisted: tak wiec10 osob to rozsadny kompromis :) i ludzie bez paniki....na miejscu sie podzielimy,lista wypisana przezemnie jest tylko orientacyjna. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Hejka PGR no tak , taki skład mi sie podoba :) nie to zebym miał coś przeciwko innym ale tradycja jest wazna :) Pozdrawiam i do spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Hehe, domek nr 1 ma największy potencjał... PGR masz u mnie osobną flaszkę za ustalenie składu :)A propos, Seba będzie się musiał ostro nabiegać żeby być w dwóch domkach równocześnie. Aha - czy w tych domkach da się wleźć na dach? :) :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Lepiej zmien od razu liste zeby ni ebylo niejasnosci PipcykGoffa wujek RedSzramikPGRek Darek VitekDelfi QuadmanW_max Postawowy skład nie do wyjebania :!: 8) :mrgreen: :) Nooo.... taki układ mi zaje***cie odpowiada!! (już niedługo...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Lepiej zmien od razu liste zeby ni ebylo niejasnosci PipcykGoffa wujek RedSzramikPGRek Darek VitekDelfi QuadmanW_max Postawowy skład nie do wyjebania :!: 8) :mrgreen: :) Nooo.... taki układ mi zaje***cie odpowiada!! (już niedługo...) no ja tez tak to widze, lepiej sie nie dalo tego ulozyc, damy czadu, oj damy. :mrgreen: :flesje: :) :) :) :) :) :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Lepiej zmien od razu liste zeby ni ebylo niejasnosci PipcykGoffa wujek RedSzramikPGRek Darek VitekDelfi QuadmanW_max Postawowy skład nie do wyjebania :!: 8) :mrgreen: :flesje: :) :) :flesje: :) :twisted: :smile2: :smile2: I znowu noc nie przespana :flesje: Ps.Czy te domki są ubezpieczone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Delfi rozbawiło mnie to pytanie :D ale w sumie słuszna uwaga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Dobra wszystko pieknaie a teraz domek nr 2 czyli pgr & corporation wytypowac jednego i podeslac mi dane na PW aby na niego wziac chatke rozpusty :) qwa w co ja sie pakuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Na mnie nie patrzcie ja nie spraszałem... :mrgreen: Myslę, że ten domek mozna wziąć na Szymańskiego :twisted: Kto ma jego dane :?: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 27 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 wiem wiem jaja jajami ale na samym poczatku pisalem ze kogos musicie wydelegowac do tych domkow , ze zrozumialych wzgledow niewezmiemy ja na siebie z Tuba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 No to qpa :D Delfi przykro mi tajne zgromadzenie wyznaczyło Ciebie :!: 8) Ale nie bój się będziemy 3mac darka w ryzach jak się mu włączy destruktor :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Kurna ino mi zapałek nie dawać!!! Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 Hehe' date=' domek nr 1 ma największy potencjał... PGR masz u mnie osobną flaszkę za ustalenie składu :DA propos, Seba będzie się musiał ostro nabiegać żeby być w dwóch domkach równocześnie. Aha - czy w tych domkach da się wleźć na dach? :) :D[/quote'] He he , trzeba od razu jakiś fundusz zrobić na pokrycie strat :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 wiem wiem jaja jajami ale na samym poczatku pisalem ze kogos musicie wydelegowac do tych domkow ' date=' ze zrozumialych wzgledow niewezmiemy ja na siebie z Tuba :D[/quote'] He, he, he... 8) Tacy straszni jestesmy? :) :lol: Ja juz odliczam dni do spotkania... Byle pogoda nam dopisała. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi