Skocz do zawartości

Bandit 1200 s k4

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam, od dluzszego czasu mam problem z rozgrzewajacym sie silnikiem,poprostu dusi sie ,obroty sa nierowne i odnosze wrazenie jak by jeden cylinder nie pracowal co ktorys obrot a jak odkrece ssanie do konca to gasnie i czasem trudno ustawic obroty przy "rozgrzewce" na ssaniu,po za tym w czasie jazdy gdy dodam gazu ( do 4 tys) to potrafi sie przydusic i prawie gasnie,przy odpaleniu jeszcze zauwazylem ze z rury wydobywa sie ciemny dym no i spalanie mi troche wzroslo z 7 do 8,5 na 100 bez katowania (staram sie zmieniac biegi w okolicha 4-4,5 tys obrotow)

prosze o jakas rade i dzieki :icon_biggrin: pzdr kondon

Jak żłopie i na czarno wali z rury, i się dusi to mieszanka za bogata, ergo gaźniki/zapłon do przeglądu.

Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę.

Jaki przebieg i historia serwisowania ile raz można o to prosić ?? To naprawde ułatwia odpowiedzi na pytania. Jak dla mnie trzeba sprawdzić gaźniki i świece (a własciwie cały układ zapłonowy). To tak na początek.

Pawel

przjechane ma 26 tys a synchro robilem przy 18, rocznik 2004

tez mi sie wydaje ze mieszanka,ale nie wiem czego jest za duzo(lub za malo) :biggrin: no i jak moge to sam ustawic

Edytowane przez kondorio

tez zaczalbym od swiec . i byc moze gazniki do przegladu. masz czujnik polozenia przepustnicy [tps] moze w tym problem?

przy spokojnej jezdzie 7l? no no :bigrazz:

inazuma w 6l sie spokojnie miescila :cool:

Edytowane przez kulka

dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7

http://www.bikepics.com/members/kulka/