MichałKaczmar. Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Do Hare Kriszna chcecie chodzic - przeciez to jest konkurencja dla wioski motocyklowej organizowanej przez chrzescijanski klub. No ale jak punkt spotkania moze byc tylko dajcie SMS, bo ja nikogo z Was nie poznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 może jakąś flagę forumową ktoś ma , mógłby zabrać , rozbić na zlocie , było by dużo łatwiej , nie każdy ma tą oczojebną kamizelkę , ja nie mam , choć może i dobrze :clap: nie widze radosnych odp :icon_question: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Z doswiadczenia wiem ze ze spotkaniem nigdy nie ma problemu jak sie umawiamy na forum a zawsze jest problem w realu, dlatego nie uwazam ze jest teraz za wczesnie aby cos ustalic, bo na ostatnia minute to ludzie umawiaja sie co do samego wyjazdu. Najlepiej sprawdzaja sie komorki, wiec jesli bedzie mala grupka to moze ktos pusci mi SMS - 504 345 509.PS. Ja tez jestem bardzo charakterystyczny bo nie mam dziary wogole - z tego co slysze to na woodstoku wyjatek :crossy: Co do komorki to wcale zły pomysł nie jest :) Co do tego PS to powiem CI tak ze kiedyś to moze i tak było teraz natomiast duzo dzieciarni jeździ i raczej juz taki charakterystyczny nie będziesz no chyba ze duzo starszy xD No wiesz..w życiu bym nie wpadła na to, co to są plamiaki:) Ale co to jest ten akrapovicz?? Czy je naprawde jestem do tyłu, czy poprostu nie znam slangu?? Beside, moje zdjęcie w profilu jest. Prosiłam tylko o zdjęcia tatuaży, bo lubie sobie pooglądac :P Poza tym ja skromna dziewuszka jestem i nie lubie się lansować poprzez wstawianie zdjęć swoich :) No i nie mam neta w domu, zeby cos powstawiac :icon_evil: RudyXJ - Ty naprawde jesteś rudy :)!Może byśmy zrobili punkt zborny przy Hare Kriszna? W namiocie? Najpierw spozyjemy wieczerzę a potem przejdziemy do konkretów :) Albo przy namiocie z piwskiem. zaleganie przy wejściu do wioski motocyklowej nie nalezy do najbardziej komfortowych..każdy podejrzewa cię, że czaisz się na jego moto... :Da z resztą..mata, cos sie udało wykombinować: http://picasaweb.google.com/Jakub.Laszczyn...150125459465730http://picasaweb.google.com/Jakub.Laszczyn...151555683575746 http://picasaweb.google.com/Jakub.Laszczyn...153561433303522pewnie bede zasuwac w tej koszulce Toola, to chyba mnie poznacie, co? A kto tu mówi o lansowaniu się odrazu :)To poprostu ma pomóc przy spotkaniu :) To ogladniesz na zywo bo niechce mi się robić zdjęć z każdej strony xDA stare foty mi format wciął ;/Lecz gdzieś na cd są tylko znajdz je w syfie który grasuje po nim xD Neta nie masz ale biernie się udzielasz:):DPrzy piwie myśle ze za duzo ludzi będzie :) i to nie będzie dobry pomysł Myśle że lepiej by było przy ASP tam mało ludzi chodzi i łatwo by było by się znalesc:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 więc już tylko tydzień Panie i panowie... :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 My z zozolem jedziem ciapongiem :) mialo byc na moto ale poniewaz jedziemy z ekipa nie zmotocyklowana to pociag, swoja droga szczerze moge polecic :) 2 dni imprezy wiecej :lapad: jak sie umawiamy z tym spotkaniem? pomysl z flaga mi sie podoba, moze kamizelka forumowa na kiju ?:D Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 moze kamizelka forumowa na kiju ?nie jest złe , kij z poprzeczką na górnym końcu , pinesklami przybić kamizelkę i jest flaga :) zawsze to lepiej sie bedzie prezentować niż na plecach ehehe Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Do Hare Kriszna chcecie chodzic - przeciez to jest konkurencja dla wioski motocyklowej organizowanej przez chrzescijanski klub. No ale jak punkt spotkania moze byc tylko dajcie SMS, bo ja nikogo z Was nie poznam. To jest tylko jedna z propozycji:) Nie ma musu, żeby od razu się zapisywać do krisznowców :) Jeżeli masz pomysł na jakies odpowiedniejsze miejsce to podziel się z nami :evil: Szczerze mówiąc to ja za bardzo nie mam pomysłu gdzie by było najwłaściwiej. plan wioski: http://www.wosp.org.pl/przystanek/2008/index.php/35/2 dawajcie pomysły juz powinniśmy powoli zamykać sprawę, zeby móc się zgrać. czy ktos ma flagę forumową albo kamizelkę?przyznawac sie od razu ;) Moja ostatnia propozycja to scena folkowa.blisko do piwa.blisko do wc.blisko do wioski motocyklowej.nie ma tłumów-więc na luzaku powinnismy sie rozłozyć.poza tym obok jest wieża obserwacyjna, na której byc morze da sie uwiescić emblematy forumowe :),a więc: 1.kiedy przyjeżdżacie i jaki ewentualnie czas spotkania byłby najabrdziej właściwy?(dzień i godz)2.kto ma jakieś emblematy forumowe i nie zawacha sie ich wziąć ze sobą i przyodziać?3.czy miejsce pod scena folkową może byc?(jeżeli nie,to gdzie?)4.na który koncert czekacie najbardziej? Podawajcie konkretne odpowiedzi, a potem zsumujemy i wyciagniemy wnioski :D ad.1 piątek lub sobota.12-14ad.2 brakad.3 to mój pomysł, więc może byc :Dad.4 świetliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 1. obojetne2. mam kamizelke, ale nie wiem czy bede ja bral skoro nie jade na moto3. scena folkowa moze byc4. Żywiołak :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 a moze by tak kazdy sobie przywiazal jakas kolorowe szmatke na kiere tylko ustalic kolor i bedzie iadomo kto jest kto.ja wybieram sie z wawy.chcialbym gdzies wyskoczyc wczesniej moze na mazury.przydalaby sie jakis maly nie ciezki "plecaczek" bo mam wolne miejsce/:crossy: doklada sie do wchy i po sprawie.mam naniot i to zaduzy.ale sie jakos spakuje.a moze ktos bedzie jechal z wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 1.kiedy przyjeżdżacie i jaki ewentualnie czas spotkania byłby najabrdziej właściwy?(dzień i godz)2.kto ma jakieś emblematy forumowe i nie zawacha sie ich wziąć ze sobą i przyodziać?3.czy miejsce pod scena folkową może byc?(jeżeli nie,to gdzie?)4.na który koncert czekacie najbardziej? Ad1.jade jednak z ekipa pociagiem nie dam rady moto;/ wyjezdzam w czwartek o 6 rano z LesznaAd2.nie posiadam takowychAd3.Mysl;e ze spoczo :biggrin:Ad4.CLAWFINGER Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 jade jednak z ekipa pociagiem nie dam rady motoaleeeeee lipaa ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 (edytowane) 1.kiedy przyjeżdżacie i jaki ewentualnie czas spotkania byłby najabrdziej właściwy?(dzień i godz)2.kto ma jakieś emblematy forumowe i nie zawacha sie ich wziąć ze sobą i przyodziać?3.czy miejsce pod scena folkową może byc?(jeżeli nie,to gdzie?)4.na który koncert czekacie najbardziej? Podawajcie konkretne odpowiedzi, a potem zsumujemy i wyciagniemy wnioski :buttrock: Po pierwsze najprawdopodobniej pojadę XTkiem - to będzie pierwsza jego tak długa trasa no i tak nużąca (prędkość max = 120km/h) - chyba że pojadę np. wzdłuż Odry z Wrocławia - ale wtedy mógłbym w ogóle nie dotrzeć :icon_razz: 1. Piątek wieczór (noc), dzień spotkania - sobota godz. 12:002. Nie mam emblematów3. Miejsce pod sceną folkową może być - najlepiej tam po lewej, w stronę wioski.4. Acid Drinkers, Vader, Closterkeller :flesje: Edytowane 28 Lipca 2008 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) ad 1 bede w piatek poznym wieczorem wiec najwyzej sobota 12-14ad 2 mam jedynie przypinke z emblematem forum - wlasnej robotyad 3 scena folkowa - ok jesli ja znajde i nie bedzie za duza aby sie odnalezcad 4 a bedzie cos fajnego ? - ja sie nie znam na koncertach Edytowane 29 Lipca 2008 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 ad 1 bede w piatek wieczoremad 2 nie mamad 3 scena folkowa - ok ad 4 rozne Przyjade pomaranczowym moto wiec latwo bedzie mnie wypatrzec.Leci ktos w piatek z Poznania? Moze sie jakos ustawimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam! Widze że szykuje się ekipa z forum na Woodstock ;] Tak się składa, że wybieram się tam z plecaczkiem na GSX750F i kumplem (CBR600) w sobotę. Jadę na 100% jeśli niebędzie padać ;] Co wy na to, żebyśmy do Was dołaczyli? W sumie im większa ekipa tym lepiej. Pozdrawiam,Wuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi