Jump to content

Zlot w Ostrodzie 2008

lukaszcbr
 Share

Recommended Posts

no jak to "jaki to zlot" ??

jeden z najbardziej kultowych - zlot u papy

jeziorko, piwko, rower wodny, nocne katowanie sprzęta i inne tradycyjne atrakcje.

od piątku 11 do niedzieli 13

• 5 weeks later...

Zlot jest odwołany, gadałem z Papą i już nie będzie organizował więcej. A szkoda bo był Hardcore

No ostro było na tej imprezie - szkoda ale cóż. Dla mnie Ostróda z roku na rok przestawała być ważna - widać nie tylko dla mnie.Od roku 2001 było coraz gorzej aż w tym roku zdechło.

Obawiam się że imprezy z lat '90tych już nigdy nie wrócą na nasze ziemie....

Kasa jest najważniejsza dla organizatorów :)

Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..?

www.kolyaska.fora.pl

Obecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2

Witam !

Bardzo mi przykro że masz takie zdanie o zlotach w Ostródzie.Zapraszam na zlot w 29-31 08.2008 organizuję go nowi ludzie z nowymi pomysłami,obiecuje że ten zlot będzie inny niż poprzednie.Zlot jest organizowany na plaży miejskiej w Ostródzie w dniu 30 wspólnie z radiem Olsztyn.Będzie kupa atrakcji.

Witam !

Bardzo mi przykro że masz takie zdanie o zlotach w Ostródzie.Zapraszam na zlot w 29-31 08.2008 organizuję go nowi ludzie z nowymi pomysłami,obiecuje że ten zlot będzie inny niż poprzednie.Zlot jest organizowany na plaży miejskiej w Ostródzie w dniu 30 wspólnie z radiem Olsztyn.Będzie kupa atrakcji.

Cos wiecej moze na temat tego " nowego " ostrodzkiego spotkania?? zebral bym paru chlopakow ale musimy wiedziec czy chociaz namiot bedzie gdzie postawic z piatku na sobote

Oferta jest bogata od muzyki po pokazy jazdy na quadach możliwości strzelania z broni różnego typu parada ,festiwal ognia.Wiem że organizuje to nowa grupa ludzi którym zależy aby zloty odbywały się w Ostródzie i zlotowicze byli zadowoleni.Zysk nie jest najważniejszy .