Aśka Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 ale prosimy o zachowanie porządku-kopiujemy całą liste i dopisujemy sie z numerkiem. tym razem będe tak miła i zrobię to za Was :icon_question:Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz (cały domek) - skład sie jeszcze ustala biggrin.gif5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) łał, Borki :icon_question: czad. My z Radziem (rad3k) Szukamy kompana do domku. Słyszałem, że majkelpl szuka kompanów...może się dogadacie... Edytowane 3 Lipca 2008 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja bardzo chetnie w tym roku sie pojawie, moze tym razem nie zapomne...wiec EnduroMax probuje sie gdzies wczepic. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 mozna nocowac pod motocyklem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Słyszałem, że majkelpl szuka kompanów...może się dogadacie... Dzieki ABG za info :banghead: btw. Listek wez samochod !!! Katia jedziesz ? Z kim sie moge przespac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz (cały domek) - skład sie jeszcze ustala biggrin.gif5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani2. wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 no i ja szukam miejsca w domku tak jak wczesniej wspomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mozna nocowac pod motocyklem?Ponieważ wrzesień to dla mnie cała wieczność i nigdy do końca nie wiem co będę robił następnego dnia, to jestem za - drugi do nocowania pod motocyklem (swoim oczywiście żeby nie było... :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 no i fajnie, zastawimy sie motocyklami, a hjak bedzie zimno to opdalimy silnik i przytulimy sie do wydechow :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Wpiszcie mnie na liste uczestnikow tej libacji. Na razie nie widze przeszkód bym mógł w tym roku wreszcie partycypować. Domek mi niepotrzebny. Zawsze jeżdżę z namiotem :banghead: wygodnie, przytulnie... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Wpiszcie mnie na liste uczestnikow tej libacji. powtarzam-wpisujemy się sami! kopiujesz listę i dorzucasz się na jej koniec z kolejnym numerkiem. bo się bajzel zrobi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Zostałem przygarnięty więc dla porządku aktualizuję listę. Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz (cały domek) - skład sie jeszcze ustala biggrin.gif5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. Mariani Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 powtarzam-wpisujemy się sami! kopiujesz listę i dorzucasz się na jej koniec z kolejnym numerkiem. bo się bajzel zrobi inaczejAaaaaaa.... To muszę stworzyć nową kategorię, ale wtedy wyjdę na jakiegoś odludka :clap: Osoby odpowiedzialne za domki:1. Igor (cały domek)2. Tatakis + 2/3 (cały domek)3. ABG (cały domek) - skład jeszcze się ustala4. Klaudiusz (cały domek) - skład sie jeszcze ustala biggrin.gif5. Belgu + 3 (caly domek)6. Lime + 7 (2 domki)7. cezsek + 3 (cały domek)8. Jeżyk + 1 (cały domek)9. Michalkaczmar. (caly domek)10.Aśka (cały domek)11. Peterek (cały domek)12. MYCIOR (cały domek)13. Greedo + rad3k (cały domek)14. Pierwoszow (cały domek)15. Xylena+Xylo (cały domek)Pojedyncze osoby poszukujące kompana/noclegu1. MarianiPojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Pojedyncze osoby posiadające własny "domek"1. jurjuszi jak nic zostałeś ślimakiem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mamy 30 domków, na liscie juz mamy 20 zajętych więc radzę się spieszyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi