zbychuda Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 jak kiedyś dokupowałem szybkę to zapłaciłem 31 zł do gogili scot 83x tych najbardziej podstawowych, kupiłem ją u tego samego gościa co kupowałem całe gogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja słyszałem o preparacie do polerowania wyświetlaczy w komórkach, to moze byc to samo o czym kolega wyżej pisał. Ale co nowa szybka to nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 ku*wa ludzie pierzecie tez papier toaletowy? toż to wasze bezpieczeństwo! wypolerujesz i gdzieś zbierzesz więcej i już będzie złudzenie optyczne! bo szkoda 20 zł na szybkę, piwa sobie domów a kup szybkę. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 ku*wa ludzie pierzecie tez papier toaletowy? toż to wasze bezpieczeństwo! wypolerujesz i gdzieś zbierzesz więcej i już będzie złudzenie optyczne! bo szkoda 20 zł na szybkę, piwa sobie domów a kup szybkę. Od razu kupić nowe google :icon_razz: :lalag: :clap: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 po to zrobione wymienne szybki zeby je wymieniać jak je zużyją! jak Ci sie skończą klocki hamulcowe to kupujesz tarcze zacisiki i klocki? czy przyklejasz okładzine od samochodowych? a moze po prostu zmieniasz klocki na nowe. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Szybki muszą być wymieniane a nie polerowane!Masz na pewno całą gamę różnych szybek do swoich gogli.Dobierz i wymień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie ma sensu kombinować, ja ostatnio dałem naprawdę niewiele za chromowaną szybkę do moich progrip'ów :buttrock: wygląda elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nie wiem jakie masz gogle ale tu masz link do sklepu http://www.fmx.pl/kat_p_11,16_16_Szybki_80.html własnie wczoraj przyszła mi z tamtąd szybka i wszystko ok.Możesz jeszcze spróbowac pastą tempo w szybce kasku troszke pomogło ale nie wiem jak w goglach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie ma sensu kombinować, ja ostatnio dałem naprawdę niewiele za chromowaną szybkę do moich progrip'ów :biggrin: wygląda elegancko Chromowaną? To tak widać z zewnątrz jak by szybka była chrmonowana? A jak z widocznością z środka? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula26 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie ma sensu kombinować, ja ostatnio dałem naprawdę niewiele za chromowaną szybkę do moich progrip'ów :biggrin: wygląda eleganckoNapisz gdzie ja dostales bo tez musze u siebie zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Jezeli ma delikatnie porysowana to szybke to sa pasty z filcem do kupienia przeznaczone do polerowania szyb samochodowych. Polerowałem u siebie w aucie bo byla porysowana o nie ma sladu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nie widzę sensu w "naprawianiu" szybek, jesli juz ktos jest super-oszczędny to ostatnio wziąłem na próbę 10 szt szybek do voltage x (scott) - w cenie 60 PLN! czyli 6 zeta/szt! Oczywiście produkt "no name", szybki pojedyncze, bezbarwne - ale w tej cenie to najwyżej można zrywki wyrwać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 a polecacie jakieś google?najlepiej takie coby się nie rysowały ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 a polecacie jakieś google?najlepiej takie coby się nie rysowały ;d niestety takich nie wymyślono, ale wymyślili zrwyki, ktore sobie możesz załorzyć i będą chronić gogle przed zarysowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi