shipp Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 A olej te krówska zobacz sobie takie cudo np:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M551000Frędzle do eksterminacji utylizacji spopielenia.Sylwetka silniczek intruder 1400 rules!!Trochę za bardzo chopperowaty, ale to tylko kwestia gustu. Warrior jest OK, tylko jaka jest jego cena minimalna?Ja wybrał bym ciężkiego cruisera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja wybrał bym ciężkiego cruisera :icon_eek: VL 1500? ;) ;) Zanim kupiłem Electrę to gruby Intruz był moim faworytem, pierwszy na liście wyboru. Dlatego że wygląda mega-dużo i mega-ciężko. :D Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irenmar Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja też jestem za wojownikiem.Funfel takowy posiada od trzech lat i chwali.Jak gdzieś razem jeżdzimy to widać że można na tym sprzęcie nieżle porajcować.No i ten odgłos silnika,dla mnie mistrzostwo świata.Jak go sobie kupisz wjedż do garażu podziemnego w centrum handlowym i odkręć na maxa zobaczysz jaka fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIFF Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Warrior - zdecydowanie. Właśnie sam kupiłem a i nad Kawą się zastanawiałem przez chwilę - dopóki się nie przejechałem. A po przejażdżce Wrr... się zakochałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Widze, ze wszyscy opowiadają sie za warriorem. Też jestem bardziej do niego przekonany. Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz, jak to jest z pasem napędowym? Podobno podczas jazdy wbijają sie w niego kamienie z drogi, które ciężko jest usunąc co doprowadza do szybkiego zuzcia sie napędu, po prostu pas pęka. Jak to jest? Ps. Gnida, intruzy 1,4 całkiem niezle śmigają, tylko, że cholernie mi sie nie podobaja wizualnie (te wystawione na aukcjach) No dobrze, jeden mi sie podaba i jest to intruz mojego kuzyna. Nie samowicie i gustownie został przerobiony na draga, po prostu miodzio! Jak dlamnie idealny :icon_razz: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Miłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Widze, ze wszyscy opowiadają sie za warriorem. Też jestem bardziej do niego przekonany. Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz, jak to jest z pasem napędowym? Podobno podczas jazdy wbijają sie w niego kamienie z drogi, które ciężko jest usunąc co doprowadza do szybkiego zuzcia sie napędu, po prostu pas pęka. Jak to jest? Ps. Gnida, intruzy 1,4 całkiem niezle śmigają, tylko, że cholernie mi sie nie podobaja wizualnie (te wystawione na aukcjach) No dobrze, jeden mi sie podaba i jest to intruz mojego kuzyna. Nie samowicie i gustownie został przerobiony na draga, po prostu miodzio! Jak dlamnie idealny :buttrock:Kurczę...jak ja bym chciał miec takiego dylemata... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 że cholernie mi sie nie podobaja wizualnieCo zrobisz gusty i gusta a z dwojga złego warrior pomyśłnych łowówPozdrawiam Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 jak to jest z pasem napędowym? Podobno podczas jazdy wbijają sie w niego kamienie z drogi, które ciężko jest usunąc co doprowadza do szybkiego zuzcia sie napędu, po prostu pas pęka. Jak to jest? :notworthy: jak wbije się kamień to pas się wymienia i to czesto razem z kołami pasowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 :bigrazz: jak wbije się kamień to pas się wymienia i to czesto razem z kołami pasowymi.Skąd wam takie rzeczy przychodzą do głowy ? Pas ma osłonę. Owszem, jak się jeździ po piachu i kurzu, to z czasem brud tam się dostaje i zaczyna skrzypieć. Wystarczy wymyć i po bólu.Ale wbijanie się kamieni ?, pękanie pasa ?, kto wam takich bajek naopowiadał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Skąd wam takie rzeczy przychodzą do głowy ? ...Ale wbijanie się kamieni ?, pękanie pasa ?, kto wam takich bajek naopowiadał ? Życie :bigrazz: Jak nie wierzysz to moge zrobić i zamieścićzdjecie takiego pasa z wbitym kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 to Ty chyba malo jezdzisz kolego albo omijasz remonty drog szerokim lukiemspotkalem kolesia na zlocie na xv 1900 i akurat pas mial powbijane malutkie kamyczki prawie w kazdym zabku pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Widze, ze wszyscy opowiadają sie za warriorem. Też jestem bardziej do niego przekonany. Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz, jak to jest z pasem napędowym? Podobno podczas jazdy wbijają sie w niego kamienie z drogi, które ciężko jest usunąc co doprowadza do szybkiego zuzcia sie napędu, po prostu pas pęka. Jak to jest? Ps. Gnida, intruzy 1,4 całkiem niezle śmigają, tylko, że cholernie mi sie nie podobaja wizualnie (te wystawione na aukcjach) No dobrze, jeden mi sie podaba i jest to intruz mojego kuzyna. Nie samowicie i gustownie został przerobiony na draga, po prostu miodzio! Jak dlamnie idealny :( Jakie kamienie .... jakie usuwanie...??? Bzdura totalna żadne kamienie sie nie wbijają , nie wiem kto opowiada takie bajki . Bierz Warriota nie bedziesz żałował - odpał ze świateł jest taki ze zapomnisz ze w ogóle pytałeś o inne moto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Stan, Pompka, nie wiem czy przejechane 4 tys. km od kwietnia to dla Was dużo czy mało. Jeżdżę głównie po asfalcie, bo to jest moto na asfalt a nie szutry. Raz w tygodniu porządnie go pucuję, sprawdzam i myję też pas, i żadnych wbitych kamyków jeszcze jakoś nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no coz nie mowie o jezdzie po szutrze tylko normalnym uzytkowaniuco do bajek to gadalem z kolesiem ktory go ma i mowil ze go to wkurza zdrowo z tym pasem, ale cos za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 pas to pas - jest o niebo lepszy od łańcucha - ale wymaga obsługi. A pękniętych pasów lub z wydartymi zębami to na fotkach można pooglądać. To nie jest kardan - pancernik. Więc TATA-KISS lepiej uwierz w bajki - żebyś nie był zaskoczony c.d. żywotności swojego napędu (oczywiście odpukać w niemalowane)pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi