wieczny student Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wiecie coś więcej na ten temat? Okoliczności? Zbieg niefortunnych zdarzeń, czy już regularna bitwa na drogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 [...] czy już regularna bitwa na drogach?Kolego, weź się zastanów co piszesz... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Rozwiń proszę myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Proszę uprzejmie, ale zanim to zrobię odpowiedz mi na pytanie: Czy naprawdę uważasz, że faktycznie bierzemy udział w jakiejś bitwie?Co ma na celu komentarz w stylu "Faktu"? Rozpoczęcie kolejenego wątku typu: puszkarze to idioci a motocykliści to cacy kolesie? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Nie rozumiem twojego postu... Pytam się o okoliczności. Zatem pewnie nie wiem jakie one były... Prędkości, motocykl, kierowca samochodu...? Kierowca specjalnie zepchnął motocyklistę z premedytacją? W TV nie usłyszałem wszytskiego. A co do bronienia motocyklistów... Po Warszawie jeździ masa jednośladowych kretynów. Takie jest moje zdanie. Przeginają zdrowo. Może to był jeden z nich, który cfaniactwem wkurzył kierowcę puszki... Bronić nikogo nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Chodziło mi o sformułowanie "bitwa" ono ma bardzo konkretne znaczenie. Nie lubię tego rodzaju retoryki, ot co. Tylko o to mi chodziło w moim pierwszym komentarzu. Co do tego, co piszesz powyżej zgadzam się, więc chyba nie ma sensu tego ciągnąć. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wiecie coś więcej na ten temat? Okoliczności? Zbieg niefortunnych zdarzeń, czy już regularna bitwa na drogach? No faktycznie, tytuł jak z pierwszych stron gazet. Chwyta za serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Nie wiem czegośta się tak uczepili... PS: Kasuję uśmiecha.http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=916799 Właśnie o taką bitwę mi się rozchodziło :flesje: Edytowane 22 Maja 2007 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 E tam, bitwa w Warszawie jest codziennie, o 1 miejsce do swiateł, o wolniejszy pas, o to żeby sie dopchać za skrzyżowanie przy okazji je blokując. Nie wiem o co sie czepiacie, walka trwa :flesje: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Dlatego 3,14erdole i nie jeżdżę motocyklem po mieście w godzinach szczytu. Wolę taką traskę co zrobiliśmy Greedziochu dwa dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 E tam, bitwa w Warszawie jest codziennie, o 1 miejsce do swiateł, o wolniejszy pas, o to żeby sie dopchać za skrzyżowanie przy okazji je blokując. Nie wiem o co sie czepiacie, walka trwa :icon_razz:Nie wiem Greedzio o co ci chodzi :D A tak poważnie to jeżeli jest tak jak mówią to Pan w megane pójdzie chyba siedzieć. Dajcie spokój :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Dlatego 3,14erdole i nie jeżdżę motocyklem po mieście w godzinach szczytu. Wolę taką traskę co zrobiliśmy Greedziochu dwa dni temu. Ja też, miło odwiedzić podwarszawskie wsie i spotkać miejscowych lumpów - czuje ze jestem u siebie wtedy :D A dzis spedziłem cały dzien jezdzac po centrum, myslalem ze pierdolne w tych korkach, na szczescie sa jeszcze pasy zieleni :D A ty Klaudi to sobie w miescie dupe wytłuczesz tym Banditem - trzeba było ęduro sobie kupić :P Edytowane 22 Maja 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Dlatego 3,14erdole i nie jeżdżę motocyklem po mieście w godzinach szczytu. Wolę taką traskę co zrobiliśmy Greedziochu dwa dni temu. Phii a myslisz ze gdzies na trasie jest bezpieczniej niz w miescie w godzinach szczytu.. bo mi sie nie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Fioletowa GS500 na białych kołach, litery z tablicy WH, kask wzorzysty (aerograf?), niestety kierowca zginął na miejscu, uderzając głową o latarnię po szlifie długości kilkunastu metrów.Z relacji świadka który jechał z tyłu wynika, że obaj kierowcy - auta i motocykla - złośliwie zajeżdżali sobie drogę, aż doszło do zepchnięcia.Tyle suchych faktów. Nie wiem co mam o tym myśleć... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A tak poważnie to jeżeli jest tak jak mówią to Pan w megane pójdzie chyba siedzieć.Owszem, pójdzie, bez "chyba", i to na długo, a tam już współwięźniowie dadzą mu wycisk; zresztą do procesu też lekko miał nie będzie. Szkoda motocyklisty ['], który zginął, natomiast nie szkoda mi samochodziarza, który zmarnował także sobie życie. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi