Skocz do zawartości

IV SSSJ Spotkanie Sympatyków Starej Japonii

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No to jako potencjalny organizator :icon_twisted: .......

Zapraszamy!!!

5-6.09

12-13.09

19-20.09

Później to już nie, bo zimno i mokro....Chociaż na te terminy tez paktu jeszcze żadnego z nikim kto rządzi na górze nie podpisaliśmy. Staramy się ale nie chcą z nami gadać :wink:

My zaczynamy myśleć nad trasą :wink: . Jak widzicie zmieniliśmy nazwę spotkania ( co prawda nie na Klub Zbieraczy Chrustu ale zawsze). I żeby żadnych dyskusji mi tu nie było kto może, a kto nie może! :wink: Formuła się nie zmienia. Nie ma palenia gumy, zachlewania.....buzi :rolleyes: oraz striptizu. Liczyć jak zawsze możecie na ciacho, grilla, otwarty dom i jakieś piękne widoczki (tym razem ja jadę z przodu :crossy: )

Grzesiek ja pamięć mam dobrą i już Ci miejsce przy grillu zarezerwowałam :icon_razz:

No to co?? To się wpisywać!!!!

Edytowane przez Piaffe

Każdy z wymienionych terminów mi pasuje :buttrock:

1.Wolkan

2.Toolman + Ania

3. Peterek

O, czyli striptizu nie będzie? A to szkoda :wink:

Ja też się deklaruję z wszelaką pomocą, no może za wyjątkiem striptizu :biggrin:

pozdro

ps. trzymajmy kciuki, by Buber był na miejscu.

A co? Zamówiłaś w salonie jakiś rzadki kolor i wyposażenie czy co? :icon_twisted:

Nie no, wiem o co H, ale swoją drogą coś mi tu nie halo. Czyżby "robienie u znajomych" wychodziło bokiem?

Browarny, sprężaj się!

P.S. Ciekawe co Ucio zrobi... :icon_rolleyes:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Moi Kochani!! Ponieważ wyjeżdżamy w piatek na WAKACJE!!! :notworthy: nareszcie :wink: !! I bedziemy ujeżdżać zupełnie inne pojazdy, takie bez kółek i mam nadzieję, że wrócimy z tej wyprawy cali i zdrowi po 22.08 więc do tej pory rządźcie sie tu sami tylko tak, żeby mi nie było za was wstyd :biggrin: Wrócimy to podsumujemy wszystko i bedziemy tylko dni odliczać do dnia kiedy sie znów spotkamy :flesje:

Witam :notworthy: jeśli już będzie bliżej określony termin ,to jeśli nas chcecie :biggrin: ,to z Dorotą postaramy się dopasować do terminu

pozdrawiam :notworthy:

Pewnie że chcemy :flesje:

A propos terminu Piaffe zaproponowała trzy możliwości, może małe głosowanie coby doprecyzować?

Może niech każdy się wypowie kiedy komu pasuje i wspólnie dogadamy konkretny termin :crossy:

P.S. Ja się dostosuje.

Pewnie że chcemy :flesje:

A propos terminu Piaffe zaproponowała trzy możliwości, może małe głosowanie coby doprecyzować?

Może niech każdy się wypowie kiedy komu pasuje i wspólnie dogadamy konkretny termin :crossy:

P.S. Ja się dostosuje.

Dobra, ja, tak jak Browarny obstawiam na początek września czyli 04-06 ciepło i szybko :biggrin:

tradycyjnie w ten właśnie weekend mam tradycyjne targi... Kurcze, 2 weekendy w roku pracuje, i już 3 raz z rzędu się trafia! TO chyba coś więcej niż statystyka... Tak więc głosuje na inny, a nóż się uda..

5-6.09 - 3

12-13.09 - 1

19-20.09 - 0

Edytowane przez Ludwicjusz