przemo79 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Witam ponownie koledzy prosze o pomoc niewiem co sie stało. Otóż:motocykl jest sprowadzony ze stanów normalnie jak przekrecilem kluczyk w poz.On to żażyły sie cztery kierunkowskazy i świeciła sie lampa przednia i tylna postanowilem wymienic akumulator jak juz wczesniej pisalem bo tamty byl stary i juz nie dało rady naładować.a wiec zeby był łatwy dostęp odłączyłem tą niebieską wsówke z ktorej wyvhodzą po dwa kabelki z jednej strony dwa niebieskie i z drugiej strony dwa czarne.po rozłączeniu wsówki lampa przestała świecić tylko teraz świeci jak uruchomi sie silnik.wczesniej jak tylko przekrecilem kluczyk w pozycje on to juz swiecila bez uruchomienia silnika.niewiem co to sie stalo po sprawdzalem wszystkie bezpieczniki zarowke w lampie tez ok nie moge znaleźć powodu czemu dalwj nie swieci mi lampa przed uruchomieniem silnika. Pomużcie dołanczam załącznik ze zdjeciem tej wsówki.pozdrawiam. Edytowane 31 Marca 2014 przez przemo79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiduch12 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ale jedno zasadnicze pytanie po co Tobie do szczęśćia potrzeba tego, że lampa ci się świeci przed odpaleniem? Sam mam tak jak Ty teraz że kierunki palą sie odrazu ale lampa jak się silnik uruchomi.. i jakoś nie przeszkadza w użytkowaniu motocykla ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Chciałbym mieć tak jak było oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Widzę że jesteś z Gorzowa,więc wstaw moto do Francuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 I co on poradzi??naprawi czy mam go sprzefać.. I co on poradzi naprawi??? Czy mam wstawić i sprzedać.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie rozumiem Twojego postu.Z twojego wcześniejszego opisu wynika że nie masz pojęcia gdzie szukać usterki,więc Ci napisałem aby wstawić moto do warsztatu.W tym przypadku do "Dominatora",podejrzewam że to moto mogłeś kupić właśnie u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Moze do elektryka albo elektronika moze znajdzie ma przyżądy mierniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Chciałbym mieć tak jak było oryginalnie Teraz masz tak jak było oryginalnie. Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To oryginalnie jest ze lampa później się zaświeca? Jak tak to dlaczego miałem inaczej? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam ponownie koledzy prosze o pomoc niewiem co sie stało. Otóż:motocykl jest sprowadzony ze stanów normalnie jak przekrecilem kluczyk w poz.On to żażyły sie cztery kierunkowskazy i świeciła sie lampa przednia i tylna postanowilem wymienic akumulator jak juz wczesniej pisalem bo tamty byl stary i juz nie dało rady naładować.a wiec zeby był łatwy dostęp odłączyłem tą niebieską wsówke z ktorej wyvhodzą po dwa kabelki z jednej strony dwa niebieskie i z drugiej strony dwa czarne.po rozłączeniu wsówki lampa przestała świecić tylko teraz świeci jak uruchomi sie silnik.wczesniej jak tylko przekrecilem kluczyk w pozycje on to juz swiecila bez uruchomienia silnika.niewiem co to sie stalo po sprawdzalem wszystkie bezpieczniki zarowke w lampie tez ok nie moge znaleźć powodu czemu dalwj nie swieci mi lampa przed uruchomieniem silnika. Pomużcie dołanczam załącznik ze zdjeciem tej wsówki.pozdrawiam. Załączone miniatury Chodzi o tą wsówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Objaw braku dobrej masy na ramę i silnik. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Czyżby to była oryginalna instalacja tego luksusowego motocykla?A gdzie masz schemat instalacji elektrycznej tego modelu? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo79 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie mam instalacji tego motocykla motocykl kupiłem od kogoś kto sprowadza ze stanów.to się stało jak włączony był kluczyk na On i rozłączyłem tą niebieską sówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Posprawdzaj bezpieczniki jeszcze raz Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgul65 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ja bym sie tym nie przejmował przynajmniej nie masz utraty prądu przy rozruchu a jak maszyna odpali i wszystko się swieci to wszystko gra i tyle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi