dfg Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Polska wg warszawiaków :lalag:Jestem pewien że zrobił ją ktoś kto nie jest z warszawy. W ogóle to śmieszna jest ta nienawiść do warszawy, uważa się ich za wywyższających się buców podczas gdy w warszawie nikt mnie nie pyta skąd jesteś, a winnych miastach jest to jedno z pierwszych pytań i lepiej nie odpowiadać "z warszawy". To trochę jak z murzynami w stanach. Czarni nienawidzą białych za rasizm, a sami są 100x większymi rasistami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 To są jakieś miasta poza Warszawą? ;/Ja myślałem że cała reszta polski to tylko pola i wsie są:lalag: -MichaelO, są. Zapraszam np do Mielca. Tylko nie wiem gdzie tego qnia zaparkujesz. ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Niech Związek Łowiecki wyda nakaż odstrzału sanitarnego i po sprawie :icon_question: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Niech Związek Łowiecki wyda nakaż odstrzału sanitarnego i po sprawie - przy paśnikach nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 -MichaelO, są. Zapraszam np do Mielca. Tylko nie wiem gdzie tego qnia zaparkujesz. ;-D No własnie, tym mogę góra w lekki teren wjechać :icon_question: A tak na serio, dzięki za zaproszenie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 czepiacie sie Warszawiaków........... ja tutaj mieszkam 5 miesięcy (oczywiście przyjezdny jestem), i nie spotkałem się z wyższym mniemaniem........... jestem w stanie powiedziec że takie głupoty i złą opinię robią zakompleksieni "nabyci" Warszawiacy a co do Rumunów na Wilanowskiej to po czapce trzeba im dac i tyle :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 jakaś stara cyganka opóźniła mój czas dojazdu na pool position POOL position? To Ty w bilard chciałeś grać czy jechałeś na basen? :icon_question: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 dobrze że tak gazu nie odkręcił przy jakimś supersporcie bo by znim poleciał w kosmos - trzeba dawać na luz na światłach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 POOL position? To Ty w bilard chciałeś grać czy jechałeś na basen? :icon_rolleyes: Nie wiem czy wiesz, ale oznacza to też pierwsze miejsce, np. na liście wyborczej :wink: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Na basenie? :icon_rolleyes: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Na basenie? :wink: Jak chcesz możesz mieć i na basenie :icon_rolleyes: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Chyba dalej nie kumasz więc wyjaśnię jak dla blondyny :) Chodziło Ci chyba o POLE position a nie POOL position... niby parę literek a sens caaaaałkiem inny Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Chyba dalej nie kumasz więc wyjaśnię jak dla blondyny :) Chodziło Ci chyba o POLE position a nie POOL position... niby parę literek a sens caaaaałkiem inny Chyba dalej nie kumasz, więc wyjaśnię jak dla blondynka - chodziło mi o pool position. Sprawdź sobie w internecie. "Do pierwszego wyścigu z pool position ruszał więc Łukasz Błaszkowski (A. Wielkopolski), obok miejsce na polu startowym zajął Mariusz Sikora" - masz, co byś szukać nie musiał. "Z pool position wystartował Felipe Massa (Ferrari), przed swym kolegą ze stajni, mistrzem świata, Kimi Raikkonen." Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 dzizus, pisze się POLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) dzizus, pisze się POLEW Warszawie pisze się POOL i basta! Wy tam we Wrocławiu nie macie basenów to skąd możesz wiedzieć :buttrock: EDIT: Dalej nie kumasz? :) Edytowane 17 Czerwca 2008 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi