goral83 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 WitamKupiłem motor jak w temacie i jakoś szału nie robi z mocą.Zastanawiam się czy jest jakaś blokada czy coś...Proszę o podpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 one fabrycznie są małomocne - zdaje się, że wydech je mocno tłumi.Silnik jest taki jak w SLR/FX - one mogły być blokowane do 34 koni na module - nie wiem czy tak jest w tym przypadku. Opis odblokowania (bardzo proste to jest) widziałem kiedyś na pl.rec.motocykle, bezpośredni link podawałem też kiedyś na tym forum - poszukaj. pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robmot Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 WitamKupiłem motor jak w temacie i jakoś szału nie robi z mocą.Zastanawiam się czy jest jakaś blokada czy coś...Proszę o podpowiedz.Pozdrawiam A co pisze w papierach?Nieblokowany FMX ma 37KM (27,7 kW / 5750 obr/min) , ale jak sprzęt od niemców to oni lubią blokować do 20kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral83 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 WitamDzięki koledzy za podpowiedź.Muszę zajżec w papiery, mi się jeździ nim b.dobrze tylko trochę mocy brakuje :-(Wydechy ma Leovinci więc wydechy odpadają.Dzięki z góry za odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 wiec mocniejsza juz nie będzie,jak wspomniał fxrider są to dość słabe silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral83 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 WitamSprawdzałem w papierach, ma 25 KW czyli norma :-)Fajnie się nią jeździ jednak trochę koni więcej by się przydało.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Można z tego silnika wyjąć 44kM i wtedy powinno wystarczyć a jak nie to tuningowy wałek rozrządu i będzie 60kM tylko po co? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No coz, taki kupiles:P a swoja droga dziwne bo to ten sam silnik ktory mam w dominatorze i umnie ma wlasnie fabrycznie 44KM Piotrze moglbys zdradzic kkoledze gdzie sa zamkniete te dodatkowe koniki bo szczerze mowiac jak na supermoto to nie jest za wiele.... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi