Zmucha Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Tak - a'propos jakości - właśnie posypała mi się przekładnia pierwotna - niestety nie rozbieralna więc cała jest do wymiany. W sumie to dobrze, że to przekładnia a nie wał kardana... wtedy koszty byłyby dużo większe... 72000km... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) 72000km... :icon_rolleyes: 72000km... :smile: Się wymieni i będzie jak nówka :) Edytowane 29 Września 2009 przez Dzidek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin73 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 72000km... :smile: :lalag: Przebieg naprawdę godny :notworthy: :buttrock: :crossy: ... Ja kupiłem swojego w listopadzie 2008 i na razie mam "tylko" 27500 km :lalag: A tak z innej beczki - zamieniam Cobry Swept na V&H - zobaczymy, jaka będzie różnica w brzmieniu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 :lalag: Ja kupiłem swojego w listopadzie 2008 i na razie mam "tylko" 27500 km :lalag: No z prostego rachunku wychodzi, że jeszcze możesz mnie przegonić :) Ja wsiadłem na swojego w maju 2007 roku... Z jednej strony zajefajnie kupa fajnych kilometrów za nami z drugiej ... zajeździmy te sprzęty szybciej niżby się wydawało - chociaż silnik zdrowiuteńki i jeszcze dużo pociągnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Czy ktoś montował już do sprzęta grzane manetki? Ja spytałem i ASO twierdzi, że VZR ma kierownicę 22mm. Takie sobie Oxfordy nabyłem. Ale jak kierownicę rozbroiłem to manetki za Chiny nie wchodzą. Nie mam syfmiarki w garażu, ale pomiary taśmą (oops) wskazują na kierownicę calową. O co kaman, ktoś już coś próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Czy ktoś montował już do sprzęta grzane manetki? Ja spytałem i ASO twierdzi, że VZR ma kierownicę 22mm. Takie sobie Oxfordy nabyłem. Ale jak kierownicę rozbroiłem to manetki za Chiny nie wchodzą. Nie mam syfmiarki w garażu, ale pomiary taśmą (oops) wskazują na kierownicę calową. O co kaman, ktoś już coś próbował? Witam. 22mm to może i ma ale na końcówkach się zwężają... Dziś popołudniu pomierzę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pojechałem do OBI i zainwestowałem w suwmiarkę. VZR ma klasyczną kierownicę calową, ASO nie ma pojęcia jakie motocykle sprzedaje, a ja mam maszynę rozebraną do poniedziałku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jeszcze do jakości VZR wracając, mam europejski (kupiony w PL) rocznik 2008 i lakier mam naprawdę do niczego. Wystarczy mocniej się oprzeć i zostają ślady. Pod tankbagiem masakra. Sprzęgło mi umarło po pierwszym sezonie (9tys km), a ja naprawdę jeżdżę spokojnie - mam prawie 14tys i zdrowe, orginalne opony. Ale na silnik nie narzekam, skrzynia mi się dotarła gdzieś po 7-8tys i teraz jest w 90% przypadków klik i nowy bieg zapięty. Bardzo rzadko, ale jeszcze pojawia się tradycyjny trzask (przeważnie przy powolnej jeździe w korku i zapinaniu II biegu przy niewielkich rpm). @sq9jkt: Dużo piszesz o techniczno-mechanicznych sprawach, masz jakiś warsztat? Gwarancja mi się kończy, nie muszę już do ASO jeździć i szukam kogoś kto zadba mi o motocykl z pasją, a nie tylko z chęci zysku..... Witam Co do warsztatu to posiadam takowy mały bo mały ale własny :) koledzy z VZR przyjeżdżają do mnie więc mogą coś na ten temat napisać zresztą nie tylko z katowic a ja nie lubię się chwalić , jesli byś coś potrzebował to zapraszam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Witam Co do warsztatu to posiadam takowy mały bo mały ale własny :) koledzy z VZR przyjeżdżają do mnie więc mogą coś na ten temat napisać zresztą nie tylko z katowic a ja nie lubię się chwalić , jesli byś coś potrzebował to zapraszam Pozdrawiam tak.. potwierdzam.. skromnosc u Tomka to jego pierwsze imie.... drugie .. to najlepszy mechanior..a trzecie.. to VZR .... MANIAK i FANATYK VZR !!!! ps..no tak...pozbylem sie VZR`a i temat umarł :-) :crossy: Edytowane 16 Października 2009 przez Musstaffa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam. Tak dla poruszenia trochę tematem zapodaje zdjęcie: Cyrkowy czołg :) "Cyrkowy czołg" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehoo Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam. Tak dla poruszenia trochę tematem zapodaje zdjęcie: Cyrkowy czołg :) "Cyrkowy czołg" Pozdrawiam. Mówią, że o gustach się nie dyskutuje. Jak właścicielowi się podoba, to niech tak ma. Jedni z Intruza robią czołg inni enduro, i tak kwitną dyskusje po obu stronach wielkiej kałuży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 ps..no tak...pozbylem sie VZR`a i temat umarł :-) :crossy: Witam. Tak nie może być.... sprzedawaj Yamaszkę i kupuj VZR :) A no widzisz zapodałem jakieś zdjęcie to tylko pojawił się post o jakiś tam "gustawach" ale w każdym temacie zawsze znajdzie się obrońca moralności :icon_twisted: A wracając do VZR to właśnie rozpoczyna się proces tworzenia wydechu własnego wykonania lecz prawdopodobnie w wyglądzie oparty będzie na: Raw Design Scorpion Exhaust Tips albo Custom Chopper Style exhaust Bardziej jestem za tym pierwszym. W każdym razie ma być tak zrobione by móc w dość szybki sposób założyć oryginały i zaznać ciszy :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musstaffa Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Witam. Tak nie może być.... sprzedawaj Yamaszkę i kupuj VZR :) nigdy w życiu!!! :-)...a dlatego ze..... a nie rozpisze się.. bo za duża opozycja... heheh :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 nigdy w życiu!!! :-)...a dlatego ze..... a nie rozpisze się.. bo za duża opozycja... heheh :crossy: hehehehehehe.... znamy, znamy już Twoje zdanie... podważamy, podważamy je :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pozdrawiam :flesje: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9jkt Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 nigdy w życiu!!! :-)...a dlatego ze..... a nie rozpisze się.. bo za duża opozycja... heheh :crossy: Kubuś!! Noo :) i tak wrócisz do nas choćby dlatego że nas lubisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi