oscar Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Ja chyba jednak dzisiaj odpadam... :( Na dzien dziecka chyba tez sie nie wyrobie, bo wesele mam poza Warszawa... Edytowane 16 Września 2009 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jako żółtodziób i debiutantka rybkowa powiem tylko - FAJNO BYŁO :biggrin: I jakoś tak niestraszno wykręcić manetkę do maxa w mojej małej maszynie. I jak się jedzie w takiej kawalkadzie, to serce rośnie i chce się jeszcze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem będzie to znowu duża drewniana chata - na środowe spotkanie proponuję miejscówkę położoną przy drodze pomiędzy Magdalenką a Nadarzynem. Już raz tam byliśmy. Pamiętam, że Modek zamówił wtedy żeberka :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Miejsce zbiórki: stacja Statoil na Puławskiej r.Poleczki Start: 17:45... 15 min później odjazd... Dla tych, co będą gonić po czasie: Pojedziemy Puławską do Piaseczna. Tam w prawo na Magdalenkę, przecinamy Krakowską i jedziemy w kierunku Nadarzyna. Chata jest na łuku drogi, po lewej stronie. Można też dojechać przez Janki w kierunku na Katowice - na światłach przy Maximusie w lewo i po ok.200-300 m jest chata. Po prawej... Obsługa knajpy została już uprzedzona o naszym nalocie :biggrin: :biggrin: :biggrin: Proszę zaklinać pogodę ;) R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Dla tych, co będą gonić po czasie: Pojedziemy Puławską do Piaseczna. R. :cool: Ta Puławska o tej godzinie jest zawalona niemiłosiernie. Lepiej uciec z niej w Baletową, na Dawidy i potem albo do Lesznowoli albo przez Falenty na Krakowską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Ta Puławska o tej godzinie jest zawalona niemiłosiernie. Lepiej uciec z niej w Baletową, na Dawidy i potem albo do Lesznowoli albo przez Falenty na Krakowską. Zulus, za duzo się mądrzysz a za mało jeździsz :biggrin: Edytowane 22 Września 2009 przez tedarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zulus, za duzo się mądrzysz a za mało jeździsz :biggrin: Haha - teraz mogę bo motorek już znowu na kołach :biggrin: :biggrin: :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOHATER Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ta Puławska o tej godzinie jest zawalona niemiłosiernie. Lepiej uciec z niej w Baletową, na Dawidy i potem albo do Lesznowoli albo przez Falenty na Krakowską. A nie lepiej od razu jechać na Janki i dalej katowicką, bo nie dość, że Puławska będzie zakorkowana to droga na Lesznowolę i Magdalenkę też o tej porze jest zawalona w obie strony, a dojazd do krakowskiej korkuje się już w Magdalence 3 km do skrzyżowania i jest tam wąsko, wiem bo czasami tam jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witam. Rozumiem że jako nowy na tym forum , nie ma problemu, aby się przyłączyć do waszego wypadu? ;-) Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Swiety, podłączaj się. A nie lepiej od razu jechać na Janki i dalej katowicką, bo nie dość, że Puławska będzie zakorkowana to droga na Lesznowolę i Magdalenkę też o tej porze jest zawalona w obie strony, a dojazd do krakowskiej korkuje się już w Magdalence 3 km do skrzyżowania i jest tam wąsko, wiem bo czasami tam jeżdżę. Puławska jest dość szeroka i przećwiczona (lataliśmy nie raz) więc do Piaseczna nie będzie większego problemu, natomiast przebić się Krakowską i przez Raszyn w trzydzieści kilka motocykli to dopiero będzie jazda! :icon_eek: - ale rzeczywiście Lesznowolę i Magdalenkę to przydało by się objechać... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandaryn Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Puławska jest dość szeroka i przećwiczona (lataliśmy nie raz) więc do Piaseczna nie będzie większego problemu, natomiast przebić się Krakowską i przez Raszyn w trzydzieści kilka motocykli to dopiero będzie jazda! :icon_eek: - ale rzeczywiście Lesznowolę i Magdalenkę to przydało by się objechać... :icon_rolleyes: ...skoro są takie problemy po trasie...to może lepiej wpaść do Mcdonalda na Marszałkowską:-)) na FishMaca :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 22 Września 2009 przez mandaryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Swiety, podłączaj się. Puławska jest dość szeroka i przećwiczona (lataliśmy nie raz) więc do Piaseczna nie będzie większego problemu, natomiast przebić się Krakowską i przez Raszyn w trzydzieści kilka motocykli to dopiero będzie jazda! :icon_eek: - ale rzeczywiście Lesznowolę i Magdalenkę to przydało by się objechać... :icon_rolleyes: Zawsze można Krakowską przyblokować w kilku na tą minutę przejazdu ;-) Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Damy radę ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Damy radę ... :banghead: Pewnie, że damy! Nie raz dawaliśmy... - żeby nie było... radę... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam. Rozumiem że jako nowy na tym forum , nie ma problemu, aby się przyłączyć do waszego wypadu? ;-) Nie ma problemu, przybywaj ! Ale jako nowy dostaniesz na miejscu zadanie specjalne :biggrin: ( i nie pękaj, przeciętnemu nowemu do wykonania zadania wystarczą umiejętnosci nabyte na lekcjach matematyki w szkole podstawowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Masz na myśli rachunek? :] :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi