hatsan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A dlaczego wywalić?? Dlatego, że nie ufasz takim rzeczom, czy dlatego, że dozownik się nie sprawdza, np. robi złą mieszankę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 nigdy nie wiadomo czy coś mu sie nie stanie...ja jak kupiłem to gosciu mowil ze jezdzil na dozowniku... patrze a tu wezyk nie podlaczony do gaznika;/ wzielem odłaczyłem linke od pompki i leje sam mieszanke. dozownik jest wygodny ale jak to pali 3l/100km ,bak ma 7l to nie problem zrobic sobie w domu mieszanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ale jesli ma byc uzywany raczej na drogach i lekkim terenku to dozownik moze byc. Trzeba lac dobry olej, ktory opcjonalnie moze byc wlewany do dozownikow. Niektore oleje potrafia zatkac dozownik !Jesli wszystko jest sprawne nie trzeba wywalac.Jak zrobilem remoncik w dt 80 to zdjalem dozownik na okres docierania i potem nie chcialo mi sie go podpinac.To brudzenie sie olejem nie jest wcale super jesli jedziesz do np dziewczyny. Wozenie cudownych sloiczkow itp jest raczej uciazliwe. Ale wszystko sie da. Wygoda jest.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 no i dlatego mam cały czas troche oleju w dozowniku;] podłaczam linke jak cos i jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 co do blokady koles robi sam i dzialaja wystarczy wstawic dobry kondensator i ksozt zrobienia 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jaki koleś?? A dałoby się coś takiego zrobić do derbi sendy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Czy rieju to też dobry wybór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 rieju rr jest bardziej terenowy, ma całkiem inny dzwiek i jest chyba bardziej zrywny od sendy Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 prawie niczym sie nie rozni od sendy, zawias ten sam, silnik tylko am6, ogolnie dobry sprzet :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 A jeżeli obydwa byłyby w takiej samej cenie, to który wybrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 zwróć uwage na stan sprzętu, bierz ten który w lepszej formie :notworthy: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam. Jeżeli dam do sendy z tyłu większą zębatkę a z przodu mniejszą, to będzie lepsze przyspieszenie czy prędkość? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 silnik bedzie mial lzej ale obroty przenoszone na tylne kolo beda mniejsze wiec przyspieszenie wzrosnie a predkosc max zmaleje. tak jak w rowerze z przerzutkami szerokiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam. Mam pytanie: czy CPI supermoto ma silnik minarelli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) nie. jest do silnik podobny do am6 ale stworzony przez CPI ale co śmieszne podobno wyszedł im bardzo dobry silnik....i podobno bardzo mocny a samo CPI jest szybkie. Tyle co słyszałem PS: dużo jeszcze takich pytań z kosmosy zadasz. To wsyztko mozna znaleźć w sieci a Ty o każdy pierdół sie pytasz. Edytowane 18 Czerwca 2008 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi