majasportomoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mógł by mi ktoś coś powiedzieć na temat montowania audio w motocyklach typu cross enduro???? :icon_rolleyes: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A Co chciałbyś wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 czy zda to egzamin w dr 125 albo w dt 80?Bo słyszałem o gościu który w crossie ma radio wzmacniacz i głośnik!Są jakieś specjalne nagłośnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 OMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 na enduro chcesz montować sprzęt grający ? ;] Załóż sobie słuchawki . Genialny temat <lol2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=saYvEraVL9A Prosze bardzo....audio w motocyklu tylko ze on sie juz nie porusza:-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 mauhauhauahauahuahauahuauhauLOLrotfl itp. itd... ;) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Na allegro pojawiają się zestawy do moto domowej roboty ale dwa razy się jeszcze zastanów czy to dobry pomysł z audio w takim sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 OMG!! to chyba nie ten dział.chłopie audio w enduro?? oczywiście że się da i to bardzo prosto ale to chyba przerost formy nad treścią. kup sobie Ipod i będziesz zadowolony. Napewno będzie mniej problemów. PSprzypomina mi się taki jeden badziew z MTV pt. "Pimp my fahrad".Boże uchowaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 można ale po co. jak sam chcesz słuchać to kup sobie np. Nolana i zestaw Ncom i podłącz do niego MPtruche, a jeśli do lansu to załóż sobie głośny wydech :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 na enduro chcesz montować sprzęt grający ? ;] Załóż sobie słuchawki .Genialny temat <lol2> Nie tylko słyszałem o czymś takim i mój kuzyn pytał mnie czy dałoby się zamontowac coś takiego w jego motorach!!!! :icon_eek: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mieszkamy w Polsce, a tu wszystko sie da:). Do enduro nie za bardzo pasuje, takie rzeczy to np do Skuterków, i w duży turystykach widziałem. Na allegro za jakieś 80-90zł masz cały zestaw, tzn wzmacniacz, i 2 głośniki, podłączasz mp3 (mini Jack) i wszystko gra, ale poco? Ja jak mam ochote posłuchać muzy to słuchawki na uszy kask i w droge!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 mi w podroży wystarczy dźwięk motorka!!!! :smile: :crossy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Rózne patenty mozna montowac. Zalezy od inwencji twórcy. Ja mam audio w standardzie ale widuję często maszyny z głosnikami motnowanymi własnoręcznie. A na skuterkach to widuję stację do IPod`a z głosnikami motnowaną na desce rozdzielczej. Kup taki "docking station" i IPod`a i masz sprzęt grający. Do pierwszego deszczu. :clap: PS. Oprócz zestawu audio możesz dodatkowo zamontować glebogryzarkę i wetknij sobie trochę słomy w buty. :notworthy: :crossy: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 pieprzycie tam z tymi ajpodami..kupujesz wzmacniacz firmy Unitrao taki: http://forum.cdrinfo.pl/attachments/f5/520...lumn-unitra.jpgdo tego montujesz kolumny, o takie:http://www.elektroda.pl/rtvforum/files-rtv...kolumna_601.jpgpóźniej kupujesz młotek, o taki:http://www.hit-narzedzia.com.pl/images/1138d.jpgi tym młotkiem możesz z całej siły się w łeb j...ć :) tyle z mojej strony :) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi