Greedo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 No to emejzing story :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) To wszystko na Xbox'ie 360 czy PS3? i gdzie jest ta szkoła z boiskami bo też gram w GTA IV ale nie wiem o które miejsce może chodzić. Edytowane 29 Maja 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Szkoła w grodzisku mazowieckim,no to napisałem co wiem od ojca małolata i tyle a że troche kręcił bo się bał to nie moja wina :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 jak nikomu krzywdy nie zrobił i nie był na radarze to najwyżej dostanie tyle co jazda bez prawka , przeca go nie postawia przed pluton.Łociec może cos wychaczyc za niezabezpieczenie motura i tyle. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Przestańcie straszyć. Jak by miało coś być to już by policjanci się pofatygowali do miejsca zamieszkania właściciela motocykla. No chyba że ten policjant po cywilu chce mu za to założyć sprawę w sądzie tylko nie wiem w jakim bo w cywilnym to raczej nie, a nawet jak by to on by musiał udowodnić (mieć zdjęcia, świadków że chłopak faktycznie jechał). Po prostu młody uraził ambicje pana władzy po pracy a tan chciał mu na siłę "pokazać" (co nie zmienia faktu że młody bez uprawnień jeździć nie powinien). Myślę że po prostu lokalna drogówka "zapamięta" sobie ten motocykl i będą na niego "uważać" i jak go przyłapią na jakimś innym wykroczeniu zapłaci również za ten numer pod szkołą.A co do tego aresztowania cywilnego no to wybaczcie jak by mnie jakiś cywil chciał aresztować za wykroczenie drogowe to zaśmiał bym mu się w twarz i nic by nie zrobił bo on jako obywatel doskonale znający polskie prawo wie ze nie może mnie siłą zatrzymać bo to już podpada pod napaść :crossy:@Kojot Rider ja bym szedł w zaparte że młody nie jechał, że to nie moja ręka, ze to pożyczone spodnie :( Edytowane 30 Maja 2008 przez moonraker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 jakie kategorie prawka ma malolat?? dostanie za jazde bez uprawnien i tyle, a tak wogole to pewnioe na 80% koles chcial nastraszyc gowniarza. jak cos przyjdzie poczta, to pewnie conajwyzej za jazde bez uprawnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Ale oni nie wiedzieli i nie wiedzą kto to prowadził ten motocykl i tu jest szkopuł ;)Adresu kolegi szybko nie znajdą bo musza pojechać najpierw do wawy do własciciela na którego jest zarejestrowany,potem do leszna gdzie został sprzedany a dopiero potem do kolegi który go odkupił z leszna :flesje: Edytowane 30 Maja 2008 przez Kojot Rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 "Uciekanie" do szkoły od motocykla nie jest wykroczeniem ani przestępstwem. Jeśli w trakcie jazdy nie popełnił żadnego wykroczenia - a ojciec nie wsypie go, że to synek jechał - nie ma absolutnie żadnych podstaw do karania (chyba, że w domu pasek po tyłku :icon_eek: ). Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No to co najlepiej mówić policji jakby podbiła do domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 a skąd ktos może wiedzieć o co zapytają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 No to co najlepiej mówić policji jakby podbiła do domu??Powiedzieć że tata był spytać o oceny synka ale akurat nie zastał pani wychowawczyni :icon_rolleyes: a potem sie okazało że zabrakło mu paliwa i musiał lecieć na piechotę do cpn i dlatego moto tak długo stało pod szkołą :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manius Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Ten Twój kolega z której uciekał szkoły małej 1ki, dużej1ki czy samochodówki ?? Na jedno wychodzi bo przez dwa boiska to nie przecioł bo oba są ogrodzone siatką. Więc jeśli to jechał po tym piasku, a nie raz widziałem jak tam ktoś wjebał jakimś skuterem itd.Po drugie zauważmy że 100-200m od tego miejsca masz Komisariat który sąsiaduje z tymi szkołami, więc może to po prostu czysty przypadek. Edytowane 31 Maja 2008 przez Manius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Rider Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) no tak i policjant wjechał za nim na parking,był wku**wiony i chciał od niego dokumenty a mały zwiał do szkoły??Według Ciebie to czysty przypadek?? Edytowane 31 Maja 2008 przez Kojot Rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manius Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jeśli miałby go zatrzymać to by to zrobił od razu bo ma do tego prawo.I myślę że nie byłoby problemu żeby wszedł do szkoły i takową osobę wzioł z lekcji czy czegoś tam. I nie bardzo wierze w to żeby czekał na niego tyle czasu + tyle radiolek jeśli u Nas po mieście oznakowanych jeździ max 3 a reszta to tajniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Staryy ale ty się boisz o to, nie złapał go to go nie złapał i juz nie złapie.Jak przyjedzie policja i sie coś zapyta mówisz to nie mój motor i już, że ten glina spisał sobie nr to akurat mało ważne bo każdy może to zrobić że jest gliną tez mało ważne bo nie był na służbie no to tyle :) powiedz młodemu że niech się nie przejmuje takimi rzeczami bo popadnie w kompleksy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi