camel_74 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 witam czy moze mi ktos powiedziec czy to normalen ze te lagi tak wystaja z kierownicy ?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/549805910401b928.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 witam czy moze mi ktos powiedziec czy to normalen ze te lagi tak wystaja z kierownicy ?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/549805910401b928.htmlchyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) Ktoś opuścił przód motocykla.W jakim celu.. :) Nie wiem. Zobacz jak czacha jest blisko błotnika - nawet koło sie nie ma gdzie schować podczas pracy zawieszenia Edytowane 26 Maja 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Mi to wyglada zepsute przednie zawieszenie...pierwszy raz widze cos takiego..Wyglada to jak podniesione do gory kolo...a rączki kierownicy zostaly na swojej pozycji?? :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 czasami ludzie robia podobne rzeczy zeby ukryc ze lagi byly prostowane po dzwonie. ale takiego przesuniecia to jeszcze nie widzialem. wypusc lagi z mocowan i sprawdz czy nie ma sladow po prostowaniu w miejscu gdzie jest zamocowana dolna polka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a to nie czasem tak ze jest sciagnieta górna półka i jej nie ma? Jakby moto było tyle opuszczone to by na stopce chbya nie ustało ,a prześwit by był minimalny ,a tu sie zgadza mniej wiecej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a to nie czasem tak ze jest sciagnieta górna półka i jej nie ma? Jakby moto było tyle opuszczone to by na stopce chbya nie ustało ,a prześwit by był minimalny ,a tu sie zgadza mniej wiecej. pzdrto gdzie ta górna półka byłaby zamocowana? nie za wysoko trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 no moze kapke opuszczone jest ,ale jakby opusicł az tyle to by moto na stopce stało chyba pionowo.Wiec jak dojdize górna półka to połowa tej długosci zniknie. Chyba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a to nie czasem tak ze jest sciagnieta górna półka i jej nie ma? Jakby moto było tyle opuszczone to by na stopce chbya nie ustało ,a prześwit by był minimalny ,a tu sie zgadza mniej wiecej. pzdr półka to jest, jak sie przyjżysz to widac nad kierownicą czarną obejmę półki i śrubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 półka to jest, jak sie przyjżysz to widac nad kierownicą czarną obejmę półki i śrubę W sumie to zdjaecie zobione pod takim kątem, ze srednio to wiadac,ale skoro półka jest to moze ktos w USA sobie z tej R6 zrobił LowRidera. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel_74 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 witam czy moze mi ktos powiedziec czy to normalen ze te lagi tak wystaja z kierownicy ?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/549805910401b928.html dodatkowe fotki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35dc841fb64beddd.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ed793b3a961f38c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Lagi sa oryginale, czy to jakis Ohlins? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 A mnie sie wydaje ze to prowokacja :icon_mrgreen: lub jakis jelen skladal zawieszenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Siakiś kurdupel na tym jezdził i trzeba sprawdzić czy nie zamienił dolnych podciągów tylnego amortyzatora.w/g mnie to kaczybike ;) Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 mnie się wydaje że moto było opuszczane do dołu dla niskiej osoby tył też dość nisko siedzi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi