KML Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Do której będzie trwała imprezka? na początek nie dam rady ale jak zajmie to jakies 3 h to powinienem sie wyrobić Tomuś liczę na Ciebie, wpadaj jak najszybciej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Rzutem na taśmę i ja się zapisałem.Nadiq, jadę bezpośrednio do DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Będę też :buttrock: Z punktualnością to u mnie różnie bywa, ale najwyżej Was złapię "na trasie" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Fajno było, dawać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 :icon_razz: dzięki było super :clap: dla organizatorów gdzie są fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Fajnie było, ALE dlaczego tak mało ludu grało w piłkę ??? Potem się dziwią, że mają spojlery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Marta i ja dziękujemy za miło spędzone popołudnie. Do następnego razu, najprawdopodobniej przy okasji oddawania krwi na Saskiej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Było superowo. Niech żałują Ci, którzy nie byli. Myśle, ze przyszłym roku, mozna troche skale przedsięwzięcia poszerzyc o np. jakies grilopodobne wynalazki, albo jakieś zawody, cuda na kiju :icon_razz: Ale organizatorzy spisali sie ok :clap: Tez oczekujemy na foty. Troche jest tu Florek, a Ty odezwij sie na gg do mnie to sie jakos złapiemy :buttrock: Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Lepiej za nic mnie nie łap, bo Kasia jest zazdrośnica :-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Fajnie było, ALE dlaczego tak mało ludu grało w piłkę ??? Potem się dziwią, że mają spojlery... Ostatni dwaj "wujkowie" zeszli z boiska po 16... :biggrin: i wygraliśmy 15:14 :clap: Może trzeba było jakiś dalszy program zrobić, bo ja po jazdach się za uzupełnianie kalorii zabrałem i stąd małe opóźnienie w wejściu do gry:)Ale ogólnie zrobiliście kupę dobrej roboty i było fajowo :biggrin: Super, że jednak coś się komuś chce dobrego zrobić dla innych... Aż mi się ciągle gęba cieszy z radości jaką widziałem u tych dzieciaków... :biggrin: "No zostaw wujka, bo wójkowi pić się chce" :icon_razz: Tak mnie dzieciaki broniły po meczu :buttrock: Trzeba tam częściej wpadać na jakąś piłkę albo kosza i zabrać zgrzewę jakiegoś isostara albo innej łoranżady, bo jak bidon puściłem w obieg, to wrócił pusty, czyli widać, że dzieciaki tam nie mają luksusów...Dla nich to była jakaś super atrakcja... Jakbym wiedział, to bym zabrał 3 bidony picia :biggrin: Koniecznie trzeba powtórzyć wyjazd :clap: Może już tylko z samą grą, bo mój silnik chyba przez całę swoje, życie nie był wkręcany tyle razy na czerwone pole jak dziś :buttrock: Ale weź tu człowieku odmów dzieciom... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Trochę masz fotę nieaktualną Carlos :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Trochę masz fotę nieaktualną Carlos :clap: heheheNo w sumie zapomiałem o tym małym szczególe na Forum :buttrock: Też nie masz się czego czepiać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Fajnie było Was spotkać i to przy okazji takiej akcji. Było kameralnie, ale to ma swoje zalety.Wybrałem kilka fotek (wszystkiego nie ma szans wysłać ;)http://strony.aster.pl/napco/DD_15_06_2008.rar Pozdrowienia i do następnego razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Dzięki za fotki, Kasia bardzo ładnie wyszła na jednej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Trochę masz fotę nieaktualną Carlos :P Wlasnie Tomek, fote masz nieaktualna i facjate tez nieaktualna, bo na treningi pamietam przyjezdzales obciety maszynka na krotko heheMaluchy byly niesamowite, a juz najbardziej jak sie rzucili na picie po meczu, dobrze, ze 2 butelki mialem :P Potem nie chcieli nas wypuscic :D W pilke gralismy dosyc dlugo, chyba o 16 skonczylismy. Szkoda, ze wszyscy zabrali dupska na jakies obiady czy inne "barowanie", zamiast poswiecic troche wiecej czasu dzieciom. My i tak zawsze zdazymy wrocic do wygod domowych, telewizji, pierdzenia w stolek i drapania sie po brzuchu, a dla dzieci sama obecnosc gosci jest wielka frajda. Tu kilka fotek zrobionych przed wyjazdem, rekawice motocyklowe idealnie nadaja sie do trzymania i lamania kijkow :banghead:http://picasaweb.google.com/ozzek7/Dzieci Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Ozzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi