marchewa1973 Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 mały OT ale szukam dobrego mechanika na linii otwockiej ? ... znacie może kogoś godnego polecenia Panowie? ja też, ja też (szukam). polecano mi w wawrze koło wiaduktu. jednak różnica w cenach jest lekko mówiąc duża. za wymianę płynu hamulcowego, oleju w lagach i oleju/płynu od wspomagania sprzęgła w wawrze 400 zł + materiał :) . w warsztacie w broniszach zapłaciłem 219 zł za wszystko :D . pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa1973 Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ktoś się może wybiera :biggrin: ? http://www.pirates.mpgp.pl/index.php?optio...id=55&Itemid=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ja też, ja też (szukam). polecano mi w wawrze koło wiaduktu. jednak różnica w cenach jest lekko mówiąc duża. za wymianę płynu hamulcowego, oleju w lagach i oleju/płynu od wspomagania sprzęgła w wawrze 400 zł + materiał :icon_mrgreen: . w warsztacie w broniszach zapłaciłem 219 zł za wszystko :banghead: . pozdrawiamm.Serwisowałem Draga u Valdiego w Radości - tel 604 519 770.Motocykl chodzi po przegladzie jak zegarek i niezbyt drogo, ale mało punktualny jest. Poza tym facet żyje motorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jeśli chodzi o serwis mogę polecić mojego kolegę Rafała z Otwocka - 791 092 969. pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam, tez (obecnie) zamieszkuje w Otwocku a konkretnie w Świdrze, jak czas pozwoli (mam dwoje dzieci wiec z czasem krucho) ;) to chetnie bym z kolegami polatał. Pozdrawiam Ps. moze ktos z was bedzie cos wiedzial na ten temat :/ http://forum.motocyklistow.pl/MOTOCYKLISCI...Y--t103164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rembrandtin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam koledzy. Co prawda mieszkam troszke dalej ale codziennie smigam na tej trasie do pracki wiec moze sie czasem widujemy. Latam wałem i skrecam w trakt lubelski, tankuje prawie zawsze na BP w miedzylesiu-jakos przypasowalo mi tamto paliwko.Pozdrowionka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni001 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Czołem Koledzy(żanki) z okolic Józka.Czy ktoś z Was wybiera się ;) na motoparty w Bydgoszczy?Ja, tak a właśnie straciłem towarzysza podróży (nie zdążył poskładać do kupy bike-a i coś tam spalił a sklepy pozamykane wrrr).Jeśli ktoś się wybiera lub zbiera się jakaś grupa to dajcie namiar - chętnie się przyłączę. Pozdrowionka,Erni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jest parada ślubna w Otwocku 30.08 do obstawienia:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1281671 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jeśli chodzi o serwis mogę polecić mojego kolegę Rafała z Otwocka - 791 092 969. pozdrawiam, Adam POTWIERDZAM. Adam polecil mi go i nie zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witam sąsiadów! Ja mieszkam w Międzylesiu. Od sierpnia śmigam czarno-srebrnym M800 :notworthy: Chętnie spotkałbym się z kimś z okolicy i nawiązał nowe znajomości :notworthy: Z moich znajomych to mam tylko jednego kumpla "zarażonego" motocyklami, ale on mieszka w centrum i rzadko mamy okazje razem pojeździć. Co prawda z czasem jest różnie - wiadomo: praca, rodzinka, dziecko itd.... ale może jakoś uda się kiedyś zgrać na małego spota :notworthy: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 A ja mieszkam w Starej Miłosnie czyli tuż za lasem. Możemy czasem razem pojeździć, ale to już pewnie w przyszłym sezonie bo ten jest się kończy.Dzisiaj mam zamiar pokręcić się po mieście. Jesli masz czas tak ok 15 to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam Was,Chętnie umówiłbym się z Wami na jakieś śmiganko, może nawet jeszcze w przyszłym tygodniu t.j. sobota lub niedziela(ciekawe jak będzie z żoneczką/ brrr).Dzisiaj jeździłem ale nie miałem towarzystwa a chętnie poznam nowych Riderów z mojej okolicy. Mario, (tel.697 727 447) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No witam :icon_mrgreen: Fajnie, że jest odzew :buttrock: Ja dzisiaj też trochę pośmigałem. Zrobiłem traskę: Międzylesie - Góra Kalwaria do kumpla. Tam dość długa przerwa, potem Góra Kalwaria - Kołbiel - Zakręt - Kołbiel - rondo przed G.Kalwarią - Międzylesie (nadwiślanką).W sumie coś około 150 km :clap: Trochę zmarzłem ale co tam, frajda pierwsza klasa... :buttrock: ciekawe jak będzie z żoneczką/ brrr No właśnie z tymi żoneczkami jest różnie :wink: Najczęściej ciężko. Ja dziś po powrocie musiałem wysłuchać tekstów z stylu: "gdzieś ty tyle czasu był, ja tu umieram ze strachu itp...." :cool: Kiedyś, jeszcze przed kupnem moto, zapytałem się jednego gościa czy M800 ma jakieś wady - powiedział: "Tak, jedną, ale poważną - zanik życia rodzinnego ... " :eek: :icon_razz: Potwierdzam :wink: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No witam :crossy: Fajnie, że jest odzew :crossy: Ja dzisiaj też trochę pośmigałem. Zrobiłem traskę: Międzylesie - Góra Kalwaria do kumpla. Tam dość długa przerwa, potem Góra Kalwaria - Kołbiel - Zakręt - Kołbiel - rondo przed G.Kalwarią - Międzylesie (nadwiślanką).W sumie coś około 150 km :crossy: Trochę zmarzłem ale co tam, frajda pierwsza klasa... :buttrock:No właśnie z tymi żoneczkami jest różnie :wink: Najczęściej ciężko. Ja dziś po powrocie musiałem wysłuchać tekstów z stylu: "gdzieś ty tyle czasu był, ja tu umieram ze strachu itp...." :icon_razz: Kiedyś, jeszcze przed kupnem moto, zapytałem się jednego gościa czy M800 ma jakieś wady - powiedział: "Tak, jedną, ale poważną - zanik życia rodzinnego ... " :crossy: :icon_razz: Potwierdzam :wink: Jak mówię że wyjeżdzam motorkiem to w moją żoneczkę wstępują złe moce i nie wiem czy jechzć czy zostać.Najczęściej wyjeżdżam.I dwa dni mam z głowy. swoją drogą gratuluję sprzętu, też mi wpadł w oko i myślę o tym by wkrótce zmienić.Ale to przyszłość . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedarek Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Mojej żonie po kilku sezonach przeszło. Nie jeżdze zbyt czesto, ale jak wyjezdzam z domu to tylko zazertuje zebym zadnych dziewczyn nie wozil bo siodełko pasazera nalezy do niej. Mam nadziejz ze wszym tez kiedys zlosc minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi