Drwal84 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Uff, udalo sie odkrecic, jeden problem mniej. Opukałem , podgrzalem opalarka i powoli krecilem. W koncu szlo coraz lepiej, po wykreceniu czyszczenie i smarowanie, kilkukrotne wkrecenie i wykrecenie w kapieli oleju i jest jak nowe :] Nie podejrzewalem, ze te sruby moga sie tak zapiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Gdzie szukac dobrego exc 450 + ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Gdzie szukac dobrego exc 450 + ?W Salonie KTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 http://allegro.pl/kozakkk-ktm-exc-380-fela-dodatkiii-okazjaaaaa-i3039388178.html opłaca sie go robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ten cacek już stoi długo na Allegro. Te 75 koni to już w ogóle cud bajka, tak samo jak 360'tka z 72km albo wr360 pod 65kucy. Skąd Ci ludzie biorą te liczby ? Nie czytałem jakie masz doświadczenie i czego oczekujesz ale wiedz, że ten model nie jest popularny więc części będziesz miał niewiele albo drogie a druga sprawa. Pogadaj z człowiekiem Hacker33 na forum supermoto, on da Ci najlepsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSW Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Koszty eksploatacji takie straszne ? Powiedzmy ze zrobie w sezon 5 tys km jakie pieniadze tak na oko bede musiał przeznaczyc na servis ?Jakie sa koszty w 2t przy takim przebiegu na sezon ? tu dobre porównanie: http://forum.motox.pl/viewtopic.php?p=180614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wielkie dzieki ! Takiego czegoś szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nie czytałem jakie masz doświadczenie i czego oczekujesz ale wiedz, że ten model nie jest popularny więc części będziesz miał niewiele albo drogie a druga sprawa. Pogadaj z człowiekiem Hacker33 na forum supermoto, on da Ci najlepsze informacje.z częsciami nie ma najmniejszego problemu bo 250/300/360/380 to w 99% to samo moto całkiem fajne, potargowac się i mozna brac, nawet jak ten 1000zł trzeba będzie pomnozyc x3(bo tak prawdopodobnie będzie) to ciągle nie ma dramatu bo za 6k+ jest pewne moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam - poszukuje KTM-a EXC 450 lub 525 - interesuje mnie zadbane i dobrym stanie moto, znalazłem coś takiego : http://a-mpobiedziska.otomoto.pl/ktm-exc-450-M3518637.html czy możę miał ktoś przyjemność go ogladać powiedzcie mi co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam - poszukuje KTM-a EXC 450 lub 525 - interesuje mnie zadbane i dobrym stanie moto, znalazłem coś takiego : http://a-mpobiedzisk...0-M3518637.html czy możę miał ktoś przyjemność go ogladać powiedzcie mi co sądzicie?Jeśli to jest faktyczny przebieg to warto. Motocykl po zdjęciach wygląda ładnie i dodatków ma na sobie za ładnych pare tysięcy. Reszta wyjdzie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 też mi sie tak wydaje dlatego jade go obejżeć w weekend - jeżeli coś przyuważycie na fotkach to piszcie zawsze mozna coś przeoczyć - z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 z wyglądu malina,chyba ma nieorginalne tarcze, tarcze po 140mth raczej nie są do wymiany, ale byc moze ktos zmienił bo miał takie widzimisię,upewnij się czy ma wszystkie kwity potrzebne do rejestracji moto z Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 podobno kwity są i przegląd też zrobiony jakie kwity są niezbędne? czy mi sie wydaje czy kierownica i półka są wymienione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Półki są oryginalne, kierownica raczej też chociaż jej dobrze nie widać. Jeśli motocykl jest z Anglii to do rejestracji potrzebujesz ichni dowód rejestracyjny(dwie duże kartki A4). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Co powiecie o tym moto http://otomoto.pl/ktm-sx-ktm-sxf-525-supermoto-yzf-crf-M3536503.html ?? Nie wzbudza nic pojerzen ze jest po dzwonie albo skladak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi