woj2s1017 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 dokładnie jak kolega wyżej napisał. Ma ktoś zdjęcie w orginalnych wymiarach uszczelki pod pokrywe, dekiel sprzęgła. Kurde w ASO 55zł, za zamiennik 45, a to defakto kawałek kartonu :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Taniocha :) Uszczelki, komplek 3 szt, pod pokrywę zaworów to koszt ok. 250,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 ..ja mam ustawione 1600 obrotów. A powinno być 1300 +/- 50 Woj2s1017 - Zwyczajnie dotnij z owego kartonu wg starej a jak nie to weź pokrywę, umyj/oczyść, przyłóż kartonik przebijając przez otwory mocujące i oklep do okoła trznkiem śrubokręta. Gotowiec do docięcia na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4514 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dobrze wiedzieć, będzie trzeba obniżyć w takim razie :)Możesz się jeszcze wypowiedzieć na temat ogranicznika skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Nie bardzo mam coś do powiedzenia. Jeśli Ci to pomoże to zgiąłem kierownicę dwa razy z prawej strony a ogrinicznik nadal jest na miejscu nie ruszony. Tylko, że to bardziej przypominało parkingówkę niż mocne uderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez000 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A to ja w swojej 300 mam cały czas 2 tys obrotów ,ale ona dopiero na dotarciu to musi tak być pojadę na pierwszy przegląd po 1000 km to się spytam jak z tymi obrotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbm23 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Mam pytanie w sprawie ninji 250r i tylnej opony czy wstawiał ktoś 140/70? bo mam okazje kupić w fajnej cenie ale niestety 140 a nie 130 jak jest zalecane. Na czym może się to odbić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wg mnie lepiej nie poprawiać producenta. Szukaj więc w przewidzianym przez producenta rozmiarze. Na temat stosowania szerszych niż zalecane przez producenta opon było tu kilka wątków. Poszukaj. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj2s1017 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 coś cisza na forum ?? Nikt nic nie picuje już przy naszych cackach?? Czy wszyscy przeszli już na większe pojemności. Moja kawunia wygląda już lepiej niż z salonu, ale apetyt na przeróbki wciąż rosnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie bój żaby, pracuję nad czymś ciekawym. Jak będę pamiętał to za tydzień dam zdjęcie-wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie bój żaby, pracuję nad czymś ciekawym. Jak będę pamiętał to za tydzień dam zdjęcie-wskazówkę. Oooo..... szłyszę dzwięk turbo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Aż tak to nie ale słyszysz, że dzwonią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbm23 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jednak się udało dorwać opony w standardowym dla ninji rozmiarze Michelin Pilot Street. Oryginalne opony które były zamontowane 14 tyś przebiegu już nie trzymały w ogóle. Jestem zachwycony przyczepnością, szczególnie że wracałem z montażu w ulewie :) Pozdrawiam i dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A więc zagadka. Prosta jak drut. Co to jest i co z tym zrobię ? http://p1.bikepics.com/2014%5C05%5C17%5Cbikepics-2669147-full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Ja tam się nie znam ale jak mam zgadywać, to jest to większy silnik, który montujesz to Ninji. PS dużo większy ? Edytowane 17 Maja 2014 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi