bartasjbl Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam, po dlugim oczekiwaniu i jezdie na innych sprzetach stalem sie szczesliwym posiadaczem yamahy yz 125 rocznik 1996. Motor w stanie technicznym idealny, kupiony u goscia ktory zajmuje sie offroadem od wielu lat. dalem 4300 i dorzucil mi 2l oleju, 1 olej do skrzyni, zatyczke do tlumika i jeszcze na jturo mi regeneruje zawiesznie przednie. W niedzile pierwsze testy w terenie :) jak dla mnie idze jak burza:D http://img140.imageshack.us/my.php?image=364543313go4.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?image=3645433132vj7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Gratulacje, niestety to nie jest 96 rok, niestety prawda jest brutalna tak jak życie w Polsce Edytowane 15 Maja 2008 przez Strzalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Niestety czyli pewnie starsza fura? 95'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Model 93-95 tyle, że przy takim wieku to mało ważne bardziej liczy sie stan. Po prostu chciałem kolegę uświadomić ze sprzedawca mało uczciwy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 w sumie jest od tego inny dział, ale gratulacje. Wizualnie sie dobrze prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek79 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Zawias ten sam co w TT od 93r :). Zamawiałem z Acerbisa właśnie osłony lag od YZ chyba 93-95. Są identyczne(tylko bez prowadnicy na linke prędkościomierza) po 60zł. A oryginał yamahy prawie 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minoo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 I czy napęd nie jest do wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 rok produkcji najczesciej napisany jest na tlumniku lub na ramie, najlepiej sprawdzic i niebedzie watpliwosci :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Graty! Fajna kosiareczka POZDRO :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No gratulacje ale pomyliłeś tamaty .... Pisz w ,, Chwal sie '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) NO to ladnie...Dzieki za info, a jeszcze sprawdzalem z fotami na bikepics i sie zgadzalo ze 96. Widocznie tez ludzie tam daja bo sa wrabiani. Ale sprawdzilem tez w larssonie teraz na stroce po symbolu na ramie i faktycznie jest 95;/ A z tego co wiem od 96 sa sulniki zmienone prawda? Naped nie jest do wymiany, prawie nowka, ogolnie wydaje sie technicznie dobry, zobaczymy po jedzie:P no coz Polska Ale tu macie yz z 96 i wsszysrko identyczne, silnik itp http://www.bikepics.com/pictures/723246/wiec nie wiem. TAk wogole to jeszcze to sa noweczki opony, to widac, gierownica lepsza ta ze zmienna srednica, klamki kute, powymieniane tuleje w zawiszeniu tylnim, nowe klocki itp, wiec jak bedzie jedzil to sadze ze i tak mi sie oplacalo. pzdr. Edytowane 15 Maja 2008 przez bartasjbl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Najwazniejsze zeby serce dobrze pracowalo, a rok to sprawa drugorzedna.Gratki kolezko. Fajna bryka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalo94 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam, po dlugim oczekiwaniu i jezdie na innych sprzetach stalem sie szczesliwym posiadaczem yamahy yz 125 rocznik 1996. Motor w stanie technicznym idealny, kupiony u goscia ktory zajmuje sie offroadem od wielu lat. dalem 4300 i dorzucil mi 2l oleju, 1 olej do skrzyni, zatyczke do tlumika i jeszcze na jturo mi regeneruje zawiesznie przednie. W niedzile pierwsze testy w terenie :icon_razz: jak dla mnie idze jak burza:D http://img140.imageshack.us/my.php?image=364543313go4.jpg http://img368.imageshack.us/my.php?image=3645433132vj7.jpg Opłacało ci sie :D mało dałeś jak na taki stan gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 NO to ladnie...Dzieki za info, a jeszcze sprawdzalem z fotami na bikepics i sie zgadzalo ze 96. Widocznie tez ludzie tam daja bo sa wrabiani. Ale sprawdzilem tez w larssonie teraz na stroce po symbolu na ramie i faktycznie jest 95;/ A z tego co wiem od 96 sa sulniki zmienone prawda? Naped nie jest do wymiany, prawie nowka, ogolnie wydaje sie technicznie dobry, zobaczymy po jedzie:P no coz PolskaAle tu macie yz z 96 i wsszysrko identyczne, silnik itp http://www.bikepics.com/pictures/723246/wiec nie wiem. TAk wogole to jeszcze to sa noweczki opony, to widac, gierownica lepsza ta ze zmienna srednica, klamki kute, powymieniane tuleje w zawiszeniu tylnim, nowe klocki itp, wiec jak bedzie jedzil to sadze ze i tak mi sie oplacalo. pzdr.No większych rożnic nie ma,yamaha przeważnie co 2 lata zmieniała plastkiki i poza plastikami wiekszej roznicy tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 acha ok to nie ma az takeigo problemu, najwazniesze zeby chodzil, dzieki za pomoc i dzieki wszystkim za gratulacje, w niedzile test:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi