Arni Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Naprawde, wam sie chyba nudzi :banghead: Potrzaskać sobie jajka , no to nieciekawa sprawa i to bardzo hehe. Nikomu tego nieżycze ! pozdro.! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Czolem! Hehe, no poniekad to znam :]. Jak fruwalem nad VW Touranem w Anglii to dostalem w podbrzusze :icon_evil:. Ale chyba nie wyrznalem jajcami, bo nie bolalo az tak :]. Na drugi dzien natomiast i przez kilka dni potem jajca mialem fioletowe :banghead:. Pzdr Ja przy dzwonie miałem dokładnie to samo, wszystko wporządku, nic mnie nie bolało a gdy wszedłem do wanny to się troche przeraziłem, na szczęście wszystko wróciło do normy. Ale CBRa ma wyższy bak niż GPZ i też zastanawiam się nad jakimś ochraniaczem bo przy dzwonie różnie może być a klejnoty ma się tylko jedne :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ale CBRa ma wyższy bak niż GPZGPZ może i ma niższy zbiornik, ale uwierz, że da się w nim zrobić wgniecenie podobne do prezentowanych na fotkach z linków... Niestety sam się o tym przekonałem, ale ilość (2) się zgadza i raczej sprawne :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 A więc chyba już mamy jedno kryterium więcej przy wyborze następnego moto :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ty masz przynajmniej poduszki powietrzne :) ;) Ciekawe czy takie fajne, "aby do łapy"...? ;) :buttrock: :icon_mrgreen: :buttrock: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewa Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ależ drodzy Panowie... z jednym też można... dalej jeździć na moto (oczywiście) tak? a później będzie wina ze motocykl znosi w stronę gdzie te jajko jest... czemu bo drugiego brak:] wole mieć dwa dla lepszego bansu, balansu itd:D historyjka z życia wzięta. znajomy dał przewieść sie swej dziewczynie na kt750 z koszem (siedział za nią), zatrzymując się bez uprzedzenia wrzuciła wsteczny i troszkę narowiście zaczęła cofać, a że teren nie równy znajomy odczuł to na klejnotach.. a żeby nie było za mało wrzuciła potem jedyne bez uprzedzenia gdyż on poprawiał siedzenie i ponownie zahaczył klejnotami tym razem o podporę rąk, widok taki że aż ja usiadłem bo poczułem ból w kroku.. poszkodowanym wiadomo kto się zajął od razu więc nie było większych problemów:D Mężczyźni są genetycznie nieprzystosowani do jazdy motocyklem ;) :wink: :wink: :wink: hmm ciekawe, słyszałem ze kobieta samowystarczalną potrafi być, więc jeżeli faceci nie przystosowani są do jazdy motocyklem to dla koleżanki w ramach stabilizacji mogę jakiegoś fikuśnego baczka zrobić :) :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 W niektórych modelach motocykli szyba przedniej owiewki też potrafi obciąć jaja. Szczególnie narażone są osoby w dresach i cienkich spodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 To może ochraniacz na bak coś w tym guście:http://www.joemonster.org/art/8876/Rower-d...iwego-mezczyzny A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
issoria Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ciekawe czy takie fajneFajne to mało powiedziane.... Bossskie! :clap: hmm ciekawe, słyszałem ze kobieta samowystarczalną potrafi być, więc jeżeli faceci nie przystosowani są do jazdy motocyklem to dla koleżanki w ramach stabilizacji mogę jakiegoś fikuśnego baczka zrobić :) :crossy:Hehehe. chętnie zobaczę projekt :biggrin: Ale poważnie, Panowie - dbajcie o siebie! :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Fajne to mało powiedziane.... Bossskie! :) ZAPODAJ FOTY :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ZAPODAJ FOTY :icon_biggrin: :) Nie dla psa kiełbasa :icon_biggrin: ;) Ps. weź skarbonkę i idz po świerszczyk :buttrock: , gdyż Twoja noc może zostać zagrożona bezsennośćią :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesuah Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Pierwsze co chłopaki proponuję dokładnie baczki z rana wypolerować. Może zmniejszone tarcie zmniejszy szance powstania poważniejszego urazu :icon_biggrin: Polerowanie klejnotów też nie zaszkodzi :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ci co jeżdżą na moto mają twarde jaja i dupę, więc po co ten temat. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ja chyba zaczne uzywac suspensora z czasow Karate :)...ciekawe czy cos pomoze. Ale musze przyznac ze chłopaki potraficie zniechęcić człowieka do motoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ps. weź skarbonkę i idz po świerszczyk :buttrock: , gdyż Twoja noc może zostać zagrożona bezsennośćią :biggrin: VIPER... W dobie internetu każesz chadzać po świerszczyki :) :) ;) :buttrock: Ci co jeżdżą na moto mają twarde jaja i dupę, więc po co ten temat. Pzdr. :clap: :biggrin: :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi