boszat Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam . Mam pytanie gdzie kupie króciec o nr 16211-MY5-600 do Hondy CB 500 PC26 z 1996 roku . Z góry dzięki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) w larssonie nie mają? Edytowane 12 Maja 2008 przez Barnaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Jeżeli ktoś by mi podał dokładny link był bym bardzo wdzięczny ... nie mogę nigdzie znaleźć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 http://www.larsson.pl/nuke/html/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A to jest króciec dokręcany na śruby, czy zakładany na 2 opaski? Jak jest na opaski, to możesz spokojnie ersatz zrobić. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 W Niedziele będę miał moto w PL więc zobaczę i napisze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 http://motobot.pl/www/str/skl.php Polecam ten sklep - nawet jesli nie ma czegos na stronie - telefon i wszystko sie da kupic. Tylko wytlumaczyc ktora to czesc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 czołem, w każdym ASO Honda, dostaniesz tą część za 43,92 PLN brutto pozdr.davgor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smove Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam . Mam pytanie gdzie kupie króciec o nr 16211-MY5-600 do Hondy CB 500 PC26 z 1996 roku . Z góry dzięki pzdr zadzwon do jakiegos dealera hondy w PL niech ci wysla za pobraniem do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi