cyborg78 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) To nie zadna polityka hondy tylko po prostu mieliscie okazje kupic wersje hamerykanska gdzie swiatla swieca po wlaczeniu zaplonu Edytowane 14 Maja 2008 przez cyborg78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 To nie zadna polityka hondy tylko po prostu mieliscie okazje kupic wersje hamerykanska gdzie swiatla swieca po wlaczeniu zaplonu Eee tam wcale nie chodzi o wersję hamerykańską. W CBF oraz Varadero też tak jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja w swoim Suzuki zrobilem wylacznik i pale bez swiatel :) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Mnie Adam czeka to samo, na razie szukam wylacznika na kierownice :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A tak swoja drogą, zróbmy off topic :DPiotrek jak to teraz jest w tych hondach, szwagier w końcu dorobił sie hornetki 04, pojechaliśmy juzzz dawna ja oglądać a ja jak dziś pamiętam, jakszukałem włącznika swiateł :icon_razz:. Co to za polityka firmy? Według mnie troszkę ciulato bo jednak akus dostaje w dupę w stanach rozruchu awaryjnego, np. po zimie (tu spoko bo najczęściej mamy podłączona drugą baterie, lub uprzednie podładuje sie akumulator), ale np. w przypadku braku paliwa, zawsze jest to jakieś obciążenie. Mi sie osobiście to nie podoba. :clap:Ponieważ w wielu krajach europy motocykl musi mieć zapalone światła fabryka zrezygnowała z wyłącznika.Motocykle z wyłącznikami oczywiście fabrycznie nowe nie powinny uzyskać polskiej homologacji bo jest taki durny wymóg tych jajogłowych.Wyłącznik załatwia sprawę a w warunkach warsztatowych po prostu odpinam reflektor. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi