Tobik Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tak to ja:D hehehe, a tak na serio to od początku żem mówił ze to Diverki som. Tankowali u mnie to zagadałem z policjantem i powiem Wam, że na pewną taryfe ulgową można liczyć jak sie smiga na motórze, no chyba ze ktoś zapiernicza po 200km/h po miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Jak psy z opola dostali bejce nasi(czytaj Kluczbork dostali w spadku dwie Yamy i nimi własnie smigaja, te sexi kombinezony ach:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 U nas w Strzelcach dostali w spadku stare moto z Opola;) Policjant nawet jako pierwszy mnie pozdrowił jak się mijalismy;) Tylko nie umiem sobie przypomnieć co to za moto było... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 To pewnie Yama, bo w Opolu własnie takie były i rozepchali je po województwie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dzisiaj się przyjrzałem :buttrock: CBX750 ;) Do tego z okazji, że jest niedziela to policjant białą koszulę założył :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 cbx750 - silnik jak w mojej hondzie, tyle ze nie wykastrowany z powodów emisji spalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 W oleśnie też już śmiga jedna policyjna Yamaha. A Jej kierowca... Spodnie w kant, lakierki i koszula :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 a co, musi wyglądać ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 pewnie przecież wypisywanie mandatu jest tak oficjalne i wykwintne i to wręczenie do podpisu... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 nieprzepisowo, normalnie przysługuje gejowski kombinezon:"-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldman Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Granat, chcesz błysnąć ? mam takiego Urala na zbyciu... http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc04661in1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi