turtel Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Czarny, 2006 rok. W sobotę przyjechał, dziś dostał blachy :clap:, więc czas się pochwalić ;) Jeszcze tylko wymiana oleju i ostre testowanie w długi weekend :crossy: P.S. W związku z tym xjota szuka nowego domu, ale temat o tym pojawi się w stosownym dziale. Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja tam czekam na fotki ;) a narazie gratuluje zakupu malego ZETA i niech sie sprawuje! :crossy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Hehe, no to gratulacje :crossy:. Tak sie zastanawialem dlaczego tak dlugo nie masz jeszcze tego zeta, bo juz w pazdzierniku mowiles o kupnie. Moze nawet bedzie mi dane go obejrzec i pomacac ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Fotki będą jak jakieś ładne zrobię :lapad: Zet dlatego dopiero teraz bo xjota w mieście sprawuje się bardzo dobrze, a na dalsze trasy się w zimie nie wypuszczałem, no i przez chwile miałem pomysł, żeby zamiast Z dokupić do xjoty jakieś małe endurko. A obejrzec... pewnie któregoś dnia w 2oo sie uda :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Kilka fotek: bikepics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 :wink: nononono gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Łomatko :icon_twisted: Trzy noce nie będę spał z zazdrości... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Bez owiewki jest przepiękny, z owiewką nie mój klimat... Szczerze gratuluję, w porównaniu do masówki fazer, bandit etc. motocykl klasa. Szerokości i bezwypadkowości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Gratuluję, ja od marca też na zecie 750, ale bez owiewki... Teraz już wiem, albo Kawasaki, albo nic!!! Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Gratulacje :biggrin: :D szerokosci i przyczepnosci i do zobacyzska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ja Ci również wyrazy Szacunku z tytułu zakupu składam :) I na Tor w Lublinie maszyną zapraszam :D Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Gratuluję I jak się na tym lata? Raczej do szybkiej turystyki to kupiłes? :D Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jako świeży posiadać Kawasaki też życze owocnego śmigania :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No gratuluję wyboru. :D "Mały Zzzz" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi