ar2r Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 dex - raz już poszło, ale zmniejszyłem format. wyślę jeszcze raz w oryginale po jednym skanie.artykół jest z 12 nr grudzień 2006.pozdro [email protected] z gory dziekuje (thanks from mountain) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 [email protected] z gory dziekuje (thanks from mountain) :flesje:z góry proszę !!! :banghead: pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Szafir nie zebym byl upierdiliwy ale wieczorow minela juz wiele :banghead: a dnie coraz dluzsze i mniej czasu na czytanie a dex i ja chetnie jeszcze poczytalibysmy - jezeli moglbys oczywiscie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Szafir nie zebym byl upierdiliwy ale wieczorow minela juz wiele :banghead: a dnie coraz dluzsze i mniej czasu na czytanie a dex i ja chetnie jeszcze poczytalibysmy - jezeli moglbys oczywiscie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) sorry chłopoki - idę po aparat :crossy: zapomniało mi się... :D >>1 strona<< >>2 strona<< mówisz - masz :icon_twisted: pzdr Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Szafir Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Dzieki Szafir! Pierwsza strona wchodiz bez problemu, ale z druga jest cos nie tak. Moglbys to u ciebie tez tak jest czy tylko ja nie nie umie obsluzyc kompa (stawiam na siebie :( ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 u mnie OK- sprawdziłem. kliknij na fotkę i trochę poczekaj - powiększy się...pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 u mnie OK- sprawdziłem. kliknij na fotkę i trochę poczekaj - powiększy się...pzdr czyli jednak musze nabyc podrecznik - internet dla poczatkujacych :icon_question: . jeszcze raz dzeikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 u mnie OK- sprawdziłem. kliknij na fotkę i trochę poczekaj - powiększy się...pzdrDzieki też przeczytałem, ale mam nieodparte wrażenie że poza tymi dwoma artykułami był jeszcze jakiś trzeci. Ale może się myle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Dzieki też przeczytałem, ale mam nieodparte wrażenie że poza tymi dwoma artykułami był jeszcze jakiś trzeci. Ale może się myle ;) Hary kapuchan wysylal na maila. jak chcesz to podaj maila ja cie przesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam Czy ktoś z posiadaczy VN800 przymierzał się do przeróbki napędu z łańcucha na pasek. Wiadomo łańcuch jest trochę upierdliwy w obsłudze i brudzi piękny chrom na feldze. Poprzednio miałem Virago ,a więc wał i zero problemu. Pasek z tego co wiem jest prawie bez obsługowy i wytrzymuje ponad 30tys. przebiegu no i czysty.Wyczaiłem w firmie SCOOTWORKS coś takiego " belt drive conversions" jest to kompletny kit do przeróbki VN800 i VN800 Clasic na pas , kit zawiera obydwa koła , pasek i nową osłonę. Cena tego kitu to 548$ nie jest to tanio , ale 30tys bez obsługi i czyszczenia i smarowania łańcucha...... Za zapasowy pasek chcą 98$ no i trzeba jeszcze doliczyć kosztu przesyłki. Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia w tym temacie, jeśli tak proszę o uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 witaj chciałem cuś takiego sprawić sobie do drifterkaale zamiast tego dołożyłem kasę i mam 1500 ot cobo oprócz kupna zestawu, przesylki to musi ktoś to jeszce wykonać pozdklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 witajWidywałem Cię na tym Drifterku bo jakiś czas mieszkałem w Murowanej na ryneczku, a jezdziłem Virago XV700 (garażowała w szklarni) . Dla mnie 1500 trochę duży bom niewielkiej postury ,a takie przeróbki wykonuje sobie sam, szukam kogoś kto już to zrobił i podzieliłby się opinią jak to się sprawuje , ale chyba przyjdzie mi spróbować w ciemno. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 witam to już wiem kto w niemieckim czajniku pomyka na virago z rana a ja widziałem taką przeróbkę w niemczechnawet opis był gdzieś w necie jak to wykonaćnapisz do helmutów na formum vn 800oni tam to już robili ale to dość drogo wychodziło pozdrklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 www.vulcan800.de tam są zdjęcia z paskiem do naszego, prawdopodobnie tez opis jak założyć i na forum zawsze możesz zapytać co i jak. Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi