Buber Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 BTW - po co Ci ten kastet?No przecież pisał - robi kolekcję. Pewnie jeszcze wtedy można się spotykać z innymi kolegami-kolekcjonerami. Np. przy okazji meczu piłkarskiego czy cośtam... :flesje: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 no koledzy zawsze pomoga :bigrazz: zademonstrują działanie poprawną,technike kolekcjonowania... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earl77 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 posiadanie kastetu bez zezwolenia = posiadanie broni palnej bez zezwolenia. Albo jazda na motocyklu bez zezwolenia. Sorry musialem :bigrazz: :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ludzie, przecież kastety na odpustach sprzedawają... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Albo jazda na motocyklu bez zezwolenia. Sorry musialem jak taki chichruś mądry jesteś to się możesz wgłębić w Polskie prawo i jeśli znajdziesz antonim tego co ja napisałem to masz u mnie piwo. Znajdz kruczek prawny który by zezwalał przy aktlanym stanie prawnym posaidanie kastetu bez zezwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 pseudo kibice stanowią wyjątek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knypi Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 W dniu 27.04.2008 o 16:49, Element napisał: Witam :biggrin: Z tego co wiem tak mówi prawo , jednakże jak to wygląda gdy kastet posiadamy w domu ? ( jako jeden z okazów kolekcji broni np ) I jeszcze jedno pytanie , jak to jest z jego sprzedażą widziałem dziś na giełdzie samochodowej stoisko na którym normalnie były wyłożone kastety , czy w każdym przypadku posiadanie kastetu jest nielegalne ? No Najlepsze jest to że w Polsce posiadanie kastetu jest nielegalne ale na przykład noża już nie z maczetą włącznie Oczywiście jeżeli policja nie udowodni że takie owe narzędzie nosisz przy sobie w celu popełnienia jakiegoś przestępstwa jeżeli już naprawdę miałoby się coś stać Osobiście wolałbym dostać parę razy Z kastetu niż na przykład z noża albo z maczety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Otrzymujesz złotą łopatę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi