Jump to content

Chwale sie za mojego brata

adrian44
 Share

Recommended Posts

Witam mój brat chce sie pochwalic swoim nowym moto. Brat ma 10 lat i jezdzi jakies 2 lata tylko cross.

Jak na razie dopiero uczy sie smigac z sprzęgłem i biegami (manual) wczesniej mial w automacie.

Po woli sobie radzi , naturalnie to zasługa nauczyciela :) Ale w koncu nie od razu warszawe zbudowano

Zapraszam

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Mini%2...cket,bike/30228

Edited by adrian44

• 2 weeks later...

hmmm jak chodzi ten pocket ?? Kumpel ma takiego to pojeździł chyba z 2 tyg i silnik padł .... chińskie dziadostwo - ale jak na ten wiek to spoko moto i tak szybko tym nie jeździ ;p

JAko brat pewnie sponsorujesz benzyne :wink:

• 2 months later...

oczywisci wlasnie zakupilismy kask crossowy taki o jakim marzył :)

Nie nie jest to zaden pocket....

NAZWA TO Dirt bike (Cross110), 10KM , 4 suw, niskie spalanie, spora moc, pali od pierwszego jedzie 85km\h (sprawdzone licznikowo)

1,2,3 bieg po kole :]

A co do moto brata to mial przed tem automata tez crossa i to bylo dobre ale na początek. Gdy go sprzedalem po 2 dniach telefon "silnik sie zatarł" Ale dlaczego to ja sam chcialbym wiedziec...

Do benzyny do kasku, nie dlugo mu kupie oponke nową :buttrock: Wiedzialem ze sie wkręci młody...

Pogartuluj młodemu! :clap: :eek: :P

niech śmiga ile wlezie a za kilka lat wszystkich nas objedzie ;)

btw. foty to ma chłopak z niezłym klimatem jak na juniora - szczególnie ta leżąca jest mocno fachowa :)

Gratuluje :( Chłopak bedzie ładnie łykał kumpli za kilka lat. Przy okazji znalazłem zajebczy komentarz w jego profilu i licze na to, że w ortografii też bratu pomożesz :)

"załorzyłem zespuł crossuw i qładuw jak ktos chce sie przyłoczyc pisac pozdrowiena dla wszystkich motocyklistuw niema boga jest MOTÓR :biggrin:"