adrian44 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) Witam mój brat chce sie pochwalic swoim nowym moto. Brat ma 10 lat i jezdzi jakies 2 lata tylko cross.Jak na razie dopiero uczy sie smigac z sprzęgłem i biegami (manual) wczesniej mial w automacie.Po woli sobie radzi , naturalnie to zasługa nauczyciela :) Ale w koncu nie od razu warszawe zbudowano Zapraszam http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Mini%2...cket,bike/30228 Edited April 23, 2008 by adrian44 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk.cbr Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 GRATULUJĘ... BRATU! :biggrin: Popieram naukę latania na moto od najmłodszych lat, tak trzymać! :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lichy111WSK Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 GRATULEJSZYN Mój braciszek ma Suzuki GSX-R 750 i ja go zawsze prosze :) żeby dał mi sie przejechać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukass102 Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Bardzo ładnie :wink: Ale spraw bratu normalny kask :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondaCR Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 hmmm jak chodzi ten pocket ?? Kumpel ma takiego to pojeździł chyba z 2 tyg i silnik padł .... chińskie dziadostwo - ale jak na ten wiek to spoko moto i tak szybko tym nie jeździ ;p JAko brat pewnie sponsorujesz benzyne :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian44 Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 oczywisci wlasnie zakupilismy kask crossowy taki o jakim marzył :)Nie nie jest to zaden pocket....NAZWA TO Dirt bike (Cross110), 10KM , 4 suw, niskie spalanie, spora moc, pali od pierwszego jedzie 85km\h (sprawdzone licznikowo)1,2,3 bieg po kole :]A co do moto brata to mial przed tem automata tez crossa i to bylo dobre ale na początek. Gdy go sprzedalem po 2 dniach telefon "silnik sie zatarł" Ale dlaczego to ja sam chcialbym wiedziec...Do benzyny do kasku, nie dlugo mu kupie oponke nową :buttrock: Wiedzialem ze sie wkręci młody... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucek Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Pogartuluj młodemu! :clap: :eek: :P niech śmiga ile wlezie a za kilka lat wszystkich nas objedzie ;) btw. foty to ma chłopak z niezłym klimatem jak na juniora - szczególnie ta leżąca jest mocno fachowa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tas Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 spoko sprzęcik, jak na te lata, niech się uczy, a niedługo zacznie wygrywać z najlepszymipozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Gratuluje :( Chłopak bedzie ładnie łykał kumpli za kilka lat. Przy okazji znalazłem zajebczy komentarz w jego profilu i licze na to, że w ortografii też bratu pomożesz :) "załorzyłem zespuł crossuw i qładuw jak ktos chce sie przyłoczyc pisac pozdrowiena dla wszystkich motocyklistuw niema boga jest MOTÓR :biggrin:" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts